Indiferent de natura obiectului , fie public sau privat, acesta are nevoie de protectie si supraveghre continua pe toata durata zilei. In special in cazul cladirilor de birouri, institurii, banci sau centre comerciale, unde exista un flux foarte mare de persoane zilnic, fara sisteme control acces performante si de ultima generatie este extrem de greu sa monitorizezi fiecare miscare si cale de acces.

Care sunt beneficiile utilizarii unor sisteme control acces asupra unui obiectiv?

In zilele noastre, este practic imposibil sa te multumesti cu simpla instalare a unei persoane la intrarea intr-o cladire sau institutie si sa nu optezi si pentru sisteme control acces de ultima generatie care sa iti arate, la orice ora din zi sau din noapte, cine intra sau cine iese si ce anume se intampla in fiecare incapere vizata de monitorizarea video sau senzoriala.

Tocmai din acest motiv, instalarea unor sisteme control acces de la firma Matrix Computers care au rolul de a restrictiona accesul persoanelor sau autovehiculelor in anumite locatii, fiind instrumente fundamentale in evident automata atat a intrarilor cat si a iesirilor personalului dintr-o anumita institutie sau companie.

Sistemele de control acces de la Matrix Computers aduc o multitudine de beneficii prin prisma faptului ca permit vizualizarea in timp real a intrarilor si iesirilor, fiind principal modalitate de monitorizare a angajatilor.

Aceste sisteme control acces sunt alese in functie de tipul cailor de acces, numarul utilizatorilor dar si clasa de securitate. Dispozitivele ce alcatuiesc echipamentele sistemelor de control al accesului pot functiona pe baza unor cartel magnetice, cartel de proximitate, coduri de bare, tastaturi cu cod de acces sau wiegand. Echipamentele pot fi utilizate cu success in diverse cldiri precum birouri, muzee, banci, cladiri administrative, aeroporturi sau clinici medicale.

Toate aceste sisteme control acces regasite in oferta de produse a companiei Matrix Computers maresc securitatea obiectivelor monitorizate si faciliteaza obtinerea unor rapoarte clare privind fluxul de circulatie al persoanelor in zonele vizate. Sistemele sunt formate din legitimatii de acces, cititoare , elemente de blocare a accesului si panoul principal de control al accesului, putand functiona atat la nivel local, unic cat si retea.

Avantajele conferite de sistemele de control acces marca Matrix Computers sunt legate de faptul ca garanteaza acces rapid utilizatorilor si autentificare rapida . Considerate instrumente esentiale pentru managementul resurselor umane in orice companie, aceste sisteme control acces permit gestionarea automata a intrarilor si iesirilor persoanelor din anumite zone securizate si rapoarte zilnice de monitorizare a angajatilor. In plus, permit definirea zonelor in fucntie de nivele de acces si de intervalele de timp in care este permis accesul anumitor persoane autorizate si al vizitiatorilor, fara a exista riscul de incidente neprevazute.

De unde poti achizitiona sisteme control acces performante?

Firma Matrix Computers are cele mai bune solutii pentru clientii care isi doresc sisteme control acces la preturi extrem de avantajoase si care sa fie capabile sa supravegheze intreaga suprafata a unui obiectiv , non stop.

Pentru un nivel maxim de securitate nu ezita si ia legatura cu consultantii Matrix Computers care vor gasi cu siguranta produse de monitorizare si supraveghere adaptate nevoilor tale!

Reclame