Pentru a evita orice fel de neplaceri create de intreruperea alimentarii cu energie electrica, firma Castel Distribution pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice o oferta de acumulatori stationari. Daca nu stii ce anume sa alegi, ia legatura cu reprezentantii firmei amintite!

Acumulatori stationari in oferta Castel Distribution

De multe ori, in plina activitate, ne trezim ca se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Fara a fi anuntati in prealabil, fara a ne lua masuri de precautie, suntem nevoiti sa ne oprim din treaba. In majoritatea cazurilor, aceste lucruri ne afecteaza destul de mult. Spre exemplu, daca detii o mini-ferma avicola si folosesti incubatoare oua, intreruperea electricitatii pe parcursul mai multor ore poate sa-ti compromita dezvoltarea puilor. Daca esti administratorul unui site, iar serverul pe care lucrezi il ai acasa, odata cu avaria la retea, nici o adresa a site-ului nu mai este disponibila. In ambele situatii si nu numai, pierzi timp si bani. Pentru evitarea situatiilor de acest fel, firma Castel Distribution iti recomansa sa achizitionezi si sa folosesti acumulatori stationari. Intotdeauna este bine sa ii ai la indemana, intrucat nu se stie cand ii vei pune in functiune.

Acumulatorii sunt o parte esentiala a bateriilor industriale si sunt utilizati pentru a alimenta o serie de aplicatii din diverse domenii, precum telecomunicatii si televiziune. Intrucat sunt foarte fiabili, pot fi inclusi si in sistemele de iluminat de urgenta. In functie de activitatea pentru care ii soliciti, ei se gasesc in oferta la preturi, dimensiuni si greutati variate.

Avantaje utilizare acumulatori stationari de la Castel Distribution

– durata mare de functionare;

– pot inlocui energia electrica furnizata de reteaua publica de alimentare;

– au rezistenta sporita, fiind o sursa sigura de aprovizionare a anumitor aplicatii;

– raportul calitate-pret este avantajos.

Despre Castel Distribution

Firma Castel Distribution a aparut pe piata romaneasca a distribuirii de instalatii pentru multiple segmente in urma cu 13 ani. De atunci si pana acum a avut numeroase colaborari fructuoase atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, oferind produse pentru segmentul rezidential, retail si industrial, de talie mica si mijlocie.

Oferta Castel Distribution este formata din: acumulatori stationari, fibre optice, benzi izolatoare, baterii, cablu electric, alarma incendiu, sisteme paratraznet, prize UTP, prize de pamant, jgheaburi metalice, produse cu LED (becuri, benzi, proiectoare, spoturi, corpuri stradale) etc. In catalog se mai gasesc: produse pentru instalatii de curenti slabi (necesare pentru telefoane, supraveghere video, internet, securitate), produse pentru instalatii sanitare si termice si pentru instalatii electrice (aparataj clasic si modular, cabluri bransament, tablouri generale de comanda, corpuri de iluminat, surse si stalpi de iluminat etc.).

Rasfoieste catalogul cu produse al firmei mentionate daca iti desfasori activitatea intr-unul din domeniile mentionate anterior sau, pur si simplu, iti trebuie o sursa de energie de rezerva. Intotdeauna este bine sa ai un stoc suficient de produse pentru a lucra eficient si pentru a raspunde cat mai multor solicitari venite din partea clientilor. Daca iti trebuie acumulatori stationari, ia legatura cu reprezentanti de la firma Castel Distribution! Pentru mai multe informatii suna la numerele de telefon 0722.995.519 si 0730.507.835.