Gasesti fonturi mobilier de calitate superioara la Next Font, firmace produce si distribuie componente si accesorii pentru industria mobilei, oferind produse de calitate, cu un design deosebit, care se potrivesc in mod eficient cu cererea existenta pe piata, fiind un reper in domeniul mobilei.

Next Front, ofera producatorilor de mobilier, dar si clientilor persoane fizice, juridice sau institutii, o gama cat se poate de diversificata, atat pe parte de fronturi vopsite din MDF, cat si pe partea de fronturi din lemn masiv. De asemenea, compania ofera suport logistic in vederea crearii unei relatii de parteneriat cat mai solide, prin oferirea de materiale de prezentare, cataloage tiparite (ce contin toate tipurile de frezare, finisajele si culorile) precum si mostre reale (usi si fete de sertar) la preturi suportate partial de societate.

Fronturi mobilier

  • MDF Vopsit cu maner in cant

MDF vopsit cu maner in cant, este o alternativa eleganta si practica pentru mobilierul modern, fiind realizate la comanda pe dimensiuni atipice.

  • Fronturi din lemn masiv model Neoclasic

Fronturile din lemn masiv model Neoclasic sunt realizate din lemn de frasin, lemn ales pentru eleganta fibrei.

  • Fronturi din lemn masiv model Cortina

Fronturile din lemn masiv model Cortina, sunt un model de front cu esenta din lemn de stejar sau frasin cu finisaj vopsit alb antichizat.

  • Fronturi din lemn masiv model Asti

Fronturile din lemn masiv model Asti, sunt fronturi cu rama din lemn masiv, panou furniruit masiv .

  • Fronturi din lemn masiv model Storica Beige

Fronturi din lemn masiv model Storica Beige au rama din lemn masiv, cu arcada superioara, panou furniruit.

  • Fronturi din lemn masiv model Volga

Fronturile din lemn masiv model Volga au rama din lemn masiv, panou furniruit masiv . Front din lemn pentru vitrina dispus cu parte inferioară demontabila.

  • MDF vopsit pentru placari

Usor de folosit in placarile pentru pereti, pereti falsi (despartitori, cortina), mdf-ul vopsit adauga un plus de eleganta si stil atat prin faptul ca pot fi facute diferite tipuri de frezari sau perforari pe suprafata, cat si prin multitudinea de jocuri de culori disponibile prin paletarele RAL-NCS.

  • MDF vopsit lucios

In cele mai multe cazuri fronturile din mdf vopsit lucios sunt folosite la bucatariile moderne, insa punerea in valoare este prin combinarea liniilor drepte cu cele curbe in design-ul mobilierului de office, living, de baie si dormitoare.

Acestea sunt doar cateva dn varietatea de modele de fronturi mobilier oferite de firma Next Front . Termenul de livrare pentru MDF-ul vopsit este de maxim 10-20 zile lucratoare, din momentul achitarii contravalorii avansului, iar pentru fronturile din lemn masiv, termenul de livrare este de maxim 3 zile, toate dimensiunile fiind permanent pe stoc.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea fronturilor mobilier, firma se poate deplasa si la sediul dumneavoastra, pentru o prezentare cat mai profesionista. Apeleaza cu incredere la firma Next Front si bucura-te de produse de calitate la preturi avantajoase, precum si de o echipa cu ani de experienta in acest domeniu.

Reclame