Tehnologia a evoluat considerabil si odata cu acest salt imens, accesul la tot felul de informatii devine din ce in ce mai rapid si mai usor. Asadar, daca dispuneti de o flota auto si doriti sa o supravegheati cat mai indeaproape, trebuie sa stiti ca exista firme specializate care va ofera aceasta sansa. Ce face un sistem de monitorizare al unei flote auto? Va pune la dispozitie posibilitatea de a monitoriza si de a gestiona autovehiculele dumneavoastra in timp real, cu ajutorul unei conexiuni la internet.

Asadar, Commander Systems va ofera servicii de monitorizare flota auto la cele mai avantajoase preturi. Utilizand tehnologia pe care vi-o punem la dispozitie, cheltuielile dumneavoastra vor scadea in mod considerabil, iar siguranta parcului auto va fi asigurata. In acest fel, veti sti intotdeauna unde se afla masinile dumneavoastra, cat stationeaza sau daca au fost implicate in vreun accident. Indiferent de situatie, informatia va fi transmisa rapid si veti putea actiona in cel mai scurt timp.

Prin urmare, fiti la curent cu starea si locatia autoturismului sau flotei auto si veti fi cu adevarat incantat de avantajele acestei tehnologii. Nu trebuie decat sa contactati partenerul potrivit si monitorizarea poate incepe!

Monitorizare flota auto – avantaje

Care sunt avantajele utilizarii unui sistem de monitorizare flota auto? Acestea sunt numeroase si extrem de importante din mai multe puncte de vedere. In primul rand, puteti reduce consumul de combustibil deoarece veti reusi sa utilizati masinile intr-un mod mult mai bine pus la punct. De asemenea, puteti scapa de amenzi avand in vedere ca veti fi avertizati atunci cand viteza este depasita sau masina stationeaza intr-un loc interzis. Si desigur, este mult mai usor sa tineti evidenta kilometrilor parcursi.

Siguranta este un alt avantaj al acestui sistem de monitorizare flota auto. In cazul in care se incearca furtul unei masinii, este posibila blocarea motorului si astfel hotul va fi impiedicat sa fuga cu aceasta. Mai mult, pentru ca drumul sa fie parcurs in deplina siguranta, contactele de usa pot fi verificate si astfel acestea vor fi mereu inchise.

In plus, veti sti intodeauna cat combustibil mai are una dintre masinile dumneavoastra, acest sistem facilitand montarea unor senzori care sa masoare nivelul de combustibil prezent. De asemenea comunicarea este facilitata cu ajutorul unui afisaj electronic utilizat pentru transmiterea de mesaje. Si pentru a tine evidenta activitatii flotei auto , foaia de parcurs poate fi generata pentru mai multe intervale de timp, in functie de curiozitatea dumnevoastra.

Cine va ofera sisteme complexe de monitorizare flota auto?

Asada, daca ati decis ca trebuie sa economisiti timp si bani, Commander Systems va recomanda un sistem de monitorizare flota auto. Cu ajutorul acestuia veti fi mereu la curent cu ce se intampla cu masinile dumneavoastra, unde se afla, unde se deplaseaza etc. Mai mult, aceste sisteme va sunt oferite la preturi foarte competitive, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de toate avantajele acestora.

Noi va putem garanta eficacitatea acestora, dovada fiind numarul mare de clienti multumiti. Pentru mai multe detalii, accesati www.commander.ro!

Reclame