Afacerile firmelor care se ocupa cu transportul de marfa sunt din ce in ce mai infloritoare. Desigur, nu toate firmele reusesc sa ofere clientilor servicii la cele mai inalte standarde, intrucat este nevoie de masini si echipamente speciale, personal calificat,dar si putina experienta. Cu toate acestea, clientii vor apela mereu la firmele de transport care primesc cele mai bune recomandari, sau care reusesc sa se faca remarcate prin oferte si servicii personalizate si accesibile.

MoveOut este un exmplu de firma care activeaza pe piata romaneasca inca din anul 2008 si care isi doreste sa vina in ajutorul clientilor care au nevoie de transport mobila. Datorita unei echipe dinamice si calificate, toate operatiunile decurg intr-o maniera profesionala, indiferent de volumul bunurilor sau marfurilor transportate. Sunt utilizate masini de 3,5 tone autorizat carosate sau masini cu capacitati mult mai mari, in functie de complexitatea fiecarui transport.

Avand in vedere ca este vorba despre mobila, totul este atent planificat si organizat. Lemnul poate fi mai mult sau mai putin rezistent in astfel de conditii, de aceea se iau toate masurile de precautie pentru finalizarea misiunii cu succes si fara daune.

De ce este nevoie pentru un transport mobila profesionist?

Fie ca discutam despre transport mobila intern sau international, este important pentru ca o firma sa aiba in mod obligatoriu masini prevazute cu sfori de prindere, cartoane si cutii de mai multe dimensiuni, chingi, folie pentru paleti, polistiren si alte produse de acest tip. La ce folosesc toate aceste accesorii? Toate obiectele enumerate mai sus au rolul de a sustine si de a fixa mobila, astfel incat sa nu se poata deplasa. In acest mod este eliminata orice posibilitate de a provoca stricaciuni mobilierului transportat.

Din punct de vedere al dotarilor pe care masinile unei firme de transport mobila trebuie sa le aiba, trebuie sa amintim si bormasina electrica. Aceasta va fi folosita la demontarea sau montarea pieselor de mobilier de mari dimensiuni. Este de preferat sa se utilizeze un aparat cat mai performant, pentru a evita deteriorarea mobilierului.

De asemena, este important sa luam in considerare natura obiectelor transportate. De aceea, daca o parte din mobilier este mai fragil, acesta va trebui asezat in spate. Mai mult, acesta va trebui fixat bine pentru a nu fi afectat de socurile provocate pe parcursul drumului. In spatiul care a ramas liber, se vor aseza piesele de mobilier masive, care vor fi de asemenea bine ancorate.

Transport mobila de la MoveOut- promptitudine, seriozitate si preturi mici!

Aveti nevoie de o firma care sa va ajute cu transportul obiectelor personale si a mobilierului? MoveOut este alegerea ideala in materie de transport mobila, specialistii de aici fiind mereu la dispozitia dumneavoastra. Beneficiati de cele mai bune servicii de transport intern si extern, la cele mai avantajoase tarife .

Totul este atent planificat si organizat, astfel incat mobila dumneavoastra va ajunge la destinatie fara nicio zgarietura. Gratie profesionalismului si experientei, MoveOut reuseste sa faca fata cu succes oricarei provocari. Mai multe detalii puteti gasi pe moveout.ro!