proiecte case mici

Visul de a avea propria casa te pune pe ganduri si urmaresti tot ce e in legatura cu    proiecte case mici sau ccase moderne, totul e sa ai o casa doar a ta. Sunt unele persoane care viseaza doar la o vila imensa cu zece camere. Personal ma gandesc la  proiecte case mici pentru ca sunt la fel de frumoase. Daca ai in fata casei si o gradina de cativa metri patrati e perfect. Am citit acum ceva timp despre o tipa care si-a construit dupa    proiecte case mici o casa super faina din doua containere. Tipa se saturase sa mai plateasca chirie.

Punem in aplicare proiecte case mici si renuntam la chirie ?

Persona cred ca o casa realizata dupa proiecte case mici cu o camera, o baie si o bucatarie se poate realiza cu o suma de 20 de mii euro, aici incluzand si achizitionarea terenului. Totul depinde aici de echipa de muncitori- care te paote fura, pacali – sau nu. Depinde in mod cert si de zona unde iti cumperi terenul 😉 Sunt inca zone in jurul oraselor nedescoperite sau asupra carora rechinii imobiliari nu s-au indreptat.

Aici preturile terenurilor sunt inca decente si puteti pune in aplicare   proiecte case mici. Sa va povestesc de o zona de langa Bucuresti unde am observat ca preturile terenurilor erau mai mult decat ok; satul Piscu se afla Cum mergi spre Ploieşti te abaţi de la DN1 spre mânăstirea Ţigăneşti in comuna Cilpani. Este adevarat sunt ceva kilometri pana in Bucresti, insa sunt multi kiloetri si daca locuiesti intr-un cartier rezidential.

Oamenii vor de multe ori si sa locuiasca la curte dar sa si faca putin pana in Bucresti. In acelasi timp vor si curte mare, aer curat si aprape de oras. Cele doua dorinte se bat cap in cap, nu poti pune in aplicare proiecte case mici in oras si sa vrei sa ai si liniste. Orasul este agitat, este fum, este galagie, este nebunie, de aceea oameni aleg sa locuiasca departe de oras.

Idei de proiecte case mici

Chiar daca atunci cand vorbim de proiecte case mici ne gandim ca acestea pot fi materializate si prin materiale ce sa permita o constructie rapida, precum; panouri de lemn sau containere, personal as merge pe o variana clasica si sigura. Personal as alege BCA sau caramida. Casele din lemn – din cate am observat eu – au dezavantajul ca ‚scartie”, simti vantul cum nu se poate mai bine

Case din chirpici

Nu stiu daca ai idee dar au revenit la moda, sunt ieftine, practice, iarna tina cald si vara racoare. In plus daca iti faci o astfel de casa iesi in evidenta garantat, mai ales daca o decorezi intr-un stil rustic. Stiu ca exista si in Ilfov un astfel de proeict, dar si in afara Capitalei. Ceea ce este clar si pentru o casa din chirpici ai nevoie de proiecte case mici, nu de alta dar totul trebuie realizat dupa un plan arhiectural si nu toti ne pricepem la toate.www.Crihan-Construct.ro

Reclame