Apa accelereaza metabolismul si imbunatateste digestia, ajuta organismul sa elimine in mod eficient toxinele, previne deshidratarea si mentine hidratarea corespunzatoare a pielii, protejeaza articulatiile, maduva spinarii si tesuturile, mentine masa musculara a corpului si o temperatura normala, previne oboseala si bolile cardiovasculare, pastreaza sanatatea rinichilor si scade chiar riscul de a dezvolta cancer. Pe scurt, apa este viata!

Chiar daca oamenii stiu ca trebuie sa bea apa, multa apa in fiecare zi, se iau cu treburile si uita. Sau nu si-au creat aceasta obisnuinta. Nu mai vorbim ca atunci cand ai copii cu atat mai greu este sa-i faci sa inteleaga ca trebuie sa bea apa. Din fericire exista o metoda care-i va atrage si pe cei mici, dar si pe cei mari si astfel nu vor mai uita sa se hidrateze: dozatoare apa.

Dozatoare apa. 3 pachete diferite de la Selrom Trading Company

Daca te-ai saturat sa cari apa de la magazin, bacsuri intregi, saptamana de saptamana, exista o solutie mult mai practica si mai la indemana. Este vorba despre pachetele promotionale de la Selrom Trading Company care contin apa naturala de calitate si dozatoare apa pentru intreaga familie.

Selrom Trading Company iti propune 3 pachete diferite in functie de numarul de membrii ai familiei tale:

  1. Family 3. Acest pachet contine un dozator de apa pentru racire-incalzire si 3 bidoane de apa naturala de 18,9 l sau chiar bidoane din policarbonat de 11 l. Pachetul este indicat familiilor cu 3 membrii;
  2. Family 4. Ai un dozator de apa pentru racire-incalzire si 4 bidoane cu apa avand o capacitate de 11 l. Selrom Trading Company il recomanda familiilor ce au 3-4 membrii;
  3. Family 5. Ultimul pachet de la Selrom Trading Company contine dozatorul de apa pentru racire-incalzire si 5 bidoane cu apa de 18,9 l. Este pachetul ideal pentru acele familii care au 6-8 membrii.

Daca mai ai nevoie de apa extra, poti sa-ti faci un abonament convenabil, iar Selrom Trading Company iti transporta comanda acasa, oriunde in Romania ai locui, iar transportul este gratuit. In cazul in care vrei sa te bucuri si de igienizarea dozatorului, echipa Selrom Trading Company presteaza si acest gen de servicii la preturi foarte bune.

Pentru mai multa puritate alege dozatoare apa de la Selrom Trading Company

Ce fel de apa pentru dozatoare apa iti pune Selrom Trading Company la dispozitie? Este vorba despre 2 marci de renume:

  1. Bevi-Aqua. Este o apa produsa si imbuteliata in judetul Arges intr-un cadru natural de exceptie, o zona nepoluata, curata, fapt ce-ti garanteaza ca ai facut o alegere foarte buna. Imbutelierea este automata si se foloseste inoxul in contact cu apa, incinta sterila si lipseste interventia omului;
  2. Apa Cristalina. Aceasta apa naturala minerala de origine vulcanica este un produs Perla Harghitei si este o apa sanatoasa si pura pentru toti membrii familiei tale. Sursa de apa este sigura, este microbiologic pura datorita locului de provenienta. Este bogata in magneziu si calciu.

Pentru orice comanda persoana fizica, ia legatura cu echipa Selrom Trading Company si dozatoare apa plus apa net superioara din punct de vedere al calitatii iti sunt puse la dispozitie la preturi accesibile!

Reclame