Esti in cautarea unor pompe submersibile de buna calitate? In functie de necesitati acestea pot fi utilizate pentru alimentarea cu apa sau golirea de apa a anumitor spatii. Exista diferite modele ce variaza prin specificatiile tehnice, important este sa gasesti un distribuitor care sa-ti ofere cea mai buna si diversificata oferta.

Unde gasesti pompe submersibile de calitate superioara?

In anul 2005 a luat nastere compania Expert Instal Group. Este o companie care a avansat rapid datorita ofertelor avantajoase pe care le promoveaza. Se adreseaza clientilor interesati sa achizitioneze produse specifice instalatiior termice si sanitare, la cel mai bun raport calitate-pret. Principalele articole pe care le promoveaza sunt: hidrofoare aspiratie de 9 metri sau 30 metri, pompe hidrofor 9 metri sau 30 metri, accesorii automatizari pompe, pompe submersibile ape curate regim hidrofor, pompe recirculare apa calda, pompe submersibile ape murdare, pompe submersibile ape murdare cu tocator, vase expansiune butelie hidrofor, accesorii vase expansiune, rezervoare pentru apa potabila, accesorii rezervoare apa potabila, capace si gratare din fonta, capace si gratare din compozit. Toate produsele sunt prezentate in magazinul online Pompe-Submersibile.com.ro, magazin ce apartine companiei si ce este foarte bine implementat pentru un acces cat mai rapid. In plus expertii din cadrul magazinului sunt capabili sa ofere informatii suplimentare cu privire la produsele comercializate. Totul pentru ca viitorii clienti sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii apeland la o singura companie. Toate produsele sunt febricate de producatori renumiti in domeniu.

Ce tip de pompe submersibile sa alegi?

Pe piata de specialitate se gasesc diferite modele de pompe submersibile. Pompele submersibile ape curate regim hidrofor sunt ideale pentru alimentarea cu apa a diversilor consumatori. Sunt ideale pentru irigat, gradinarit, golirea sau umplerea rezervoarelor de apa. Pompele submersibile ape murdare sunt utilizate pentru golirea pivnitelor, garajelor, pasajelor subterane si nu numai. Pompeaza lichide cu corpuri fibroase, lichide cu resturi animale si nu numai. Pompele submersibile ape murdare cu tocator sunt folosite pentru ape pluviale, ape murdare, ape noroioase, ape reziduale. Alege modelul care te avantajeaza cel mai bine. Daca nu esti decis ce produs se asorteaza cel mai bine cu nevoile tale, atunci poti sa ceri ajutorul celor de la Expert Instal Group.

In general aceste pompe submersibile sunt ideale pentru a gestiona corect apa acumulata in diferite locatii. Scapa de apa acumulata in exces printr-un proces rapid de colectare. In general aceste echipamente au un design compact si sunt usor de utilizat. Toate produsele beneficiaza de garantie pentru o perioada de doi ani. Produsele sunt bine concepute si sunt realizate din materiale moderne, de ultima generatie.

Daca vrei sa beneficiezi de produse fiabile, care sa reziste in cele mai complexe situatii atunci intra chiar acum pe Pompe-Submersibile.com.ro si comanda produsele dorite. Pentru comenzi telefonice poti suna la numarul de telefon 0766.261.389, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-18:00 si sambata de la 09:00 la 14:00. De asemenea poti vizita showroom-ul din Bucuresti, aflat pe Sos. Mihai Bravu, Nr. 540. Alege   fabricate de producatori de top, comercializate la preturi accesibile. Investeste in produse care o sa reziste in timp.

Reclame