Ati auzit vreodata de tencuiala decorativa? Da, exista un asemenea produs si este din ce in ce mai cautat pe piata. Dupa cum ii spune si denumirea, se utilizeaza pentru infrumusetarea atat a exteriorului unei cladiri, cat si a interiorului. Comandati tencuiala decorativa din oferta Sipo pentru a va renova locuinta!

Tencuiala decorativa de cea mai buna calitate

Cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de redecorarea unei cladiri, atat pe interior, cat si pe exterior, presupune utilizarea de tencuiala decorativa. Aceasta este, de fapt, stratul de finisaj care se aplica pe pereti. Rolul lui este insa nu doar de infrumusetare, ci si de protejare a zidurilor. Practic, in functie de compozitia pe care o are, nu permite apei sa se infiltreze in perete.

Comandati tencuiala decorativa din oferta Sipo si veti primi un produs de cea mai buna calitate, la pret avantajos pentru buzunarul dumneavoastra. In plus, veti avea la dispozitie mai multe sortimente, cum ar fi: siliconica, minerala si silicatica.

Tencuiala Danke! Kontur Silikon este pe baza de latex siliconat si e rezistenta cand vine vorba de: poluare, modificari de temperatura, zgariere, lovire, factori chimici etc. Se poate aplica pe gleturi de ipsos si var, beton, tencuieli var-ciment, placi de gips-carton etc.

Acesta este doar un produs de la Sipo. Ca sa aflati mai multe informatii despre restul, rasfoiti oferta online.

Despre tencuiala decorativa mai trebuie spus ca:

– este marca Danke!, recunoscuta pe plan international pentru calitatea foarte buna;

– are aderenta buna la suport;

– este bine sa fie utilizata dupa aplicarea unui strat de glet. Si acest produs il gasiti in oferta Sipo;

– isi pastreaza culoarea o perioada indelungata;

– in oferta se gaseste cu textura de mai multe tipuri;

– poate sa acopere micile defectiuni ale unui perete;

– se aplica cu trafaletul, fierul de glet sau cu drisca de plastic;

– este ambalata in cutii cu o capacitate de 25 kg etc.

Despre firma Sipo

Daca detineti o firma de constructii sau de amenajari interioare/exterioare, pentru a avea la dispozitie cele mai bune produse, rasfoiti oferta Sipo. In ea veti gasi: vopsea lavabila, vopsea pentru acoperis si tigla, adezivi, tencuiala decorativa, amorse si grunduri, chit pentru rosturi, gips carton etc. In afara de faptul ca oferta este variata, dupa cum bine se poate observa, trebuie sa stiti ca produsele provin de la branduri de renume din domeniu, cum ar fi: Azur, Ceresit, Deutek, Knauf, Masterplast, Swisspor, Weber Saint Gobain etc.

Daca locuiti in Ilfov sau Bucuresti, specialistii Sipo va asigura transportul gratuit al produselor. Mai mult, puteti invata de la acestia cele mai bune tehnici de construire si nu numai, in cadrul unor programe de training teoretic si practic.

Comandati tencuiala decorativa din oferta Sipo! Va va fi livrata in cel mai scurt timp, astfel ca veti finaliza la termen contractele incheiate cu clientii sau va veti face locuinta mai frumoasa, intr-un timp mult mai scurt decat daca ati fi ales alt produs. Pentru mai multe detalii si informatii, luati legatura cu reprezentantii acestei firme, sunand la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Catanoaia, nr. 33

Telefon: 0720.21.31.41

Anunțuri