ioan marius retegan

O cladire in care a fost implementat un sistem de securitate si siguranta are nevoie si de mentenanta acestuia, de aceea, firmele furnizoare de astfel de servicii se ocupa de obicei si de intretinerea sistemelor, cum este si cazul companiei Helinick, condusa cu multa competenta si daruire de Ioan Marius Retegan. Prin urmare, pentru ca un astfel de sistem care a fost implementat si instalat intr-un obiectiv, sa functioneze pe termen indelungat, echipa de specialisti se ocupa si de mentenanta lui preventiva, corectiva si intensiva. Astfel, se asigura o buna functionare si o disponibilitate a sistemului pe timp indelungat si se urmareste micsorarea si chiar eliminarea posibilelor defectiuni tehnice.

Ioan Marius Retegan – preventia, esentiala pentru siguranta

In fapt, mentenanta preventiva urmareste sa identifice din timp orice parametri care ies din valorile standard, sa-i localizeze si sa-i corecteze, astfel reducandu-se posibilitatile de degradare sau defectare a dispozitivelor si a componentelor care fac parte din sistem. Printr-o buna si sustinuta verificare a lor, este mult mai usoara orice interventie care se solicita, care devine mai operationala astfel, atat in sine cat si in ceea ce priveste procurarea materialelor necesare sau a elementelor care ar trebui eventual inlocuite. Se castiga timp, prin urmare sistemul nu risca sa fie blocat o anumita perioada pentru reparatiile de care ar avea nevoie si care ar putea fi mai costisitoare si mai de durata, in cazul in care semnalele unei defectiuni nu au fost observate la timp.

Echipa lui Ioan Marius Retegan si intretinerea corectiva

In afara de preventie, echipa condusa de Ioan Marius Retegan este preocupata si de intretinerea corectiva, adica, atunci cand, pe neprevazute, poate avea loc, in mod accidental o oprire a sistemului. Intr-un astfel de caz, expertii mai intai localizeaza problema, dupa care o diagnosticheaza, intervenind apoi rapid cu solutiile necesare remedierii ei. Pentru ca timpul in care sistemul este nefunctional trebuie redus la maxim, personalul de intretinere al firmei Helinick este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24, in toate cele sapte zile ale saptamanii.

Proiecte realizate de echipa lui Ioan Marius Retegan

Compania furnizoare de sisteme si servicii de securitate si siguranta actioneaza pe tot teritoriul tarii si este una bine cunoscuta pentru calitatea tehnologiei pe care o implementeaza si a serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor. Detine expertiza in diferite sectoare, cum ar fi cel industrial, dezvoltari imobiliare, comercial sau bancar.

Expertii au efectuat studii de caz asupra diferitelor obiective de mare importanta, cum ar fi Biblioteca Nationala, in legatura in primul rand cu protectia contra incendiilor care ar fi putut reprezenta un risc real, tinand cont de cantitatea mare de material inflamabil din interior. Profesionistii din firma condusa de Ioan Marius Retegan, au oferit solutii de protectie si siguranta si la OMV Petrom, dar si pentru un cunoscut centru comercial, foarte vizitat de clienti, magazinul Cocor. Primaria municipiului Tulcea, sau Spitalul clinic de urgenta din Targu Mures au beneficiat de asemenea de astfel de servicii performante.

Reclame