bariera vapori

Cand vine vorba de termoizolatie trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, iar principalul ar fi cat de multa energie pot economisi cu o termoizolatie de calitate.
Atunci cand te hotarasti sa investesti in termoizolatia locuintei tale, trebuie sa alegi in primul rand o firma calificata in astfel de proiecte pentru a fi sigur ca investitia pe care o faci este una de durata.
O firma pe care noi o recomandam este IzomarPrestconstruct. Aceasta firma nu numai ca efectueaza termoizolatii de inalta calitate, dar se asigura ca toate componentele unui astfel de proiect sa fie facute din materialele cele mai potrivite.
O componenta esentiala intr-o termoizolatie completa si eficienta este bariera de vapori, aceasta are un rol foarte important in reglarea cantitatii de vaporii de apa.

Bariera vapori un element deloc de neglijat

Cu totii ne dorim o locuinta protejata atat de rau facatori cat si de vreme capricioasa, astfel incat fiecare isi doreste cele mai bune sisteme pentru locuinta sa, in concluzie pentru o termoizolatie in cazul nostru firma IzomarPrestconstruct se ocupă şi cu montarea de bariere vapori.

De ce este atat de importanta bariera de vapori?

Poate pana acum nu te-ai gandit ca ai avea nevoie de o asa zisa bariera de vapori. Cel mai probabil daca locuinta ta inca nu este termoizolata nici nu ai auzit de asa ceva, iar cel mai important lucru atunci cand te hotarasti sa investesti in ceva este sa fii bine informat.
Bariera vapori are rolul de a opri infiltrarea vaporilor in termoizolatie, in cazul in care nu exista bariera de vapori si apa evaporata patrunde in termoizolatie aceasta poate dauna bunei functionari a sistemului de izolatie termica.
Atunci cand locuinta ta este izolata cu vata minerala riscul ca infiltrare a umezelii din casa ajunsa la stratul termoizolator sa dauneze este mult mare.
Acesta bariera de vapori poate fi folosita atat in constructiile civile, cum ar fi in case, apartamente, dar si in constructiile industriale fiind necesare in orice spatiu locuit.

Bariera vapori multifunctionala montata de IzomarPrestconstruct

Bariera vapori este fabricata de regula din polietilena sau dintr-un start de alminiu. Acest tip de bariera vapori are dublu rol, in primul rand tine umezeala si cunoscutele ei efecte dezintegratoare atat la nivelul de suprafata cat si cel al infrastruscturii locuintei, subrezind-o.

Un alt rol al acestor bariere este retinerea caldurii in imobil. Aproximativ 50% din cadura emisa de instalatiile termice este transmisa inapoi in locuinta acest lucru permitand economisirea energiei.
Fiecare cladire are nevoie de un tip special de bariera de vapori, fiecare tip fiind folosit in functie de umiditatea existenta in imobil.
IzomarPrestconstruct ofera consultanta inainte de inceperea oricarei lucrari pentru a se asigura de eficienta termoizolatiei montate in locuinta ta.
Contacteaza-i pe cei de la IzomarPrestconstruct pe site-ul lor http://www.izomarprestconstruct.ro/ aici ii poti contacta si cere detalii in cazul in care ramai cu anumite nelamuriri.

Reclame