Vacanta de vara a sosit, programul de la scoala s-a incheiat si prichindelul tau este liber sa stea acasa. Ei bine, poate ca cel mic este liber de la scoala, dar tu cu siguranta nu esti liber de la locul de munca pe toata perioada verii si, prin urmare, iti este imposibil sa ai grija de el. Ce e de facut in astfel de situatii? Cum ce? Iti inscrii micutul la gradinita de vara Bucuresti Academia Strumfilor si ti-ai luat de-o grija. Sa iti duci copilul la aceasta gradinita nu inseamna doar sa il lasi in grija unui personal calificat, ci, mai mult decat atat, inseamna sa ii ocupi timpul cu activitati distractive si educative ce ii vor infrumuseta vacanta. Vara nu este pentru a sta in fata culatorului o zi intreaga, ci pentru a te bucura de vremea frumoasa alaturi de copii de varste apropiate in timp ce te implici in activitati deosebite.

Alege o vara perfecta pentru micutul tau cu gradinita de vara Bucuresti Academia Strumfilor.

Gradinita de vara Bucuresti un loc ideal pentru micutul tau

In vacanta de vara o parte din copii fie merg la bunici, fie raman acasa in grija unei persoane de incredere. Cu toate acestea, se poate intampla sa nu doresti sa iti trimiti copilul departe de tine si nici sa nu ai incredere in a-l lasa in grija unei persoane la tine acasa. Toate aceste probleme sunt rezolvate daca iti inscrii copilul la gradinita de vara Bucuresti Academia Strumfilor. La aceasta gradinita toti micutii vor fi implicati atat in activitati indoor, cat si outdoor. Fara nici o indoiala, prichindelul tau se va bucura de zile pline de activitati distractive si va petrece vacanta in cel mai frumos mod cu putinta.

Gradinita de vara Bucuresti Academia Strumfilor pune accent mai ales pe activitatile extrascolare si pe timpul perecut in curtea gradinitei. Acandemia Strumfilor dispune de o curte amenajata cu fel si fel de elemente si constructii multicolore si sigure. Micutul tau poate petrece ore in sir la tobogane, banci, casute, leagane cu copertina, cos de baschet etc. Binenteles, cei mici isi vor consuma energia si se vor distra sub atenta supraveghere a unui cadru didactic.

Daca nu ai unde sa iti lasi strumful pe timp de vara sau in anumite perioade din acest anotimp iti recomandam sa alegi locul unde acesta se va simti cu adevarat minunat – gradinita de vara Bucuesti Academia Strumfilor. Daca alegi servicii de calitate vei avea garantia ca micutul tau nu este supus nici unui risc si ca isi va petrece zilele de vara in compania unor cadre didactice atente si pasionate de lucrul cu copiii. Ce este mai placut pentru un copil decat sa iti petreaca timpul socializand, jucandu-se si participand la diverse activitati.

Gradinita de vara Bucuresti Academia Strumfilor – imbina activitatile distractive cu cele educative

Cu ajutorul cadelor didactice de la Academia Strumfilor micutul tau se va bucura de posibilitatea de a invata lucruri noi din domenii variate. La aceasta gradinita de vara Bucuresti programul educational se imbina perfect cu programul de activitati extrascolare.