Doresti sa vinzi, sau sa dai spre inchiriere o locuinta? Cunosti actele pe care trebuie sa le procuri? Printre acestea se afla si certificatul energetic. Este un act deosebit de important in lipsa caruia nu iti poti vinde, sau inchiria locuinta. Nu trebuie sa cauti prea mult o societate care se ocupa cu astfel de documente. PFA Barbuta Catalin-Felix iti sta la dispozitie cu servicii complexe realizate la cele mai bune preturi. Apeleaza cu incredere daca ai nevoie de un certificat energetic realizat in cel mai scurt timp.

Ai nevoie de un certificat energetic? Apeleaza la PFA Barbuta Catalin-Felix

Societatea PFA Barbuta Catalin-Felix se ocupa de obtinerea si eliberarea certificatelor energetice pentru diferite spatii rezidentiale. Fie ca este vorba de o casa, o vila, o garsoniera, sau un apartament daca doresti sa vinzi, sau sa inchiriezi iti sunt necesare o serie de acte. In spatele echipei PFA Barbuta Catalin-Felix se afla persoane calificate, instruite corespunzator pentru a solutiona orice solicitare. Portofoliul de cazuri rezolvate este vast si include peste 250 de locuinte. Deoarece promtitudinea este esentiala, eliberarea certificatelor se realizeaza in maxim 24 de ore. Pretul se stabileste de la inceput si este accesibil pentru toti clientii. Echipa PFA Barbuta Catalin-Felix se bucura de o vasta experienta fiind lideri pe piata de specialitate. Ei se ocupa de totate formalitatile astfel incat clientul sa fie cat mai putin implicat.

PFA Barbuta Catalin-Felix te ajuta sa obtii rapid un certificat energetic

Cu ce te ajuta mai exact un certificat energetic? Acest act se prezinta la incheierea contractului de inchiriere, sau vanzare-cumparare, dupa caz. Acest act il va instiinta pe viitorul chirias, sau proprietar ce cheltuieli va suporta pentru lumina, apa calda si caldura. Mai exact va stii care sunt cheltuielile pe care le va suporta luna de luna. Clientul stie de la inceput cata energie se consuma anual pe metrul patrat. Ce este un certificat de performanta energetica? Este un act oficial devenit obligatoriu in anul 2011, ce trebuie intocmit de catre un auditor autorizat si care este valabil 10 ani. Exista sapte clase de performanta energetica dupa care se clasifica cladirile. Clasa A se caracterizeaza printr-un consum redus de energie, in timp ce clasa G se caracterizeaza printr-un consum ridicat de energie.

Un certificat energetic este deosebit de utili si daca nu doresti sa vinzi, sau sa inchiriezi locuinta. Vei cunoaste exact care sunt cheltuielile pe care le suporti in fiecare an si vei stii ce schimbari sa faci pentru a reduce cheltuielile si pentru a asigura un maxim de confort.

Daca vrei sa apelezi la o companie specializata atunci ia legatura cu cei de la PFA Barbuta Catalin-Felix. Poti contacta asociatia printr-un apel la numarul de telefon 0752.706.469, de luni pana sambata in intervalul orar 8:00-20:00. Eliberarea certificatelor se va realiza in maxim 24 de ore de la solicitare si sunt vizate toate zonele din Bucuresti si din Ilfov. Pentru un certificat energetic realizat corect si in cel mai scurt timp apeleaza la o companie serioasa pregatita sa te ajute in orice moment.

Reclame