Cauti rulouri exterioare la preturi avantajoase? Vrei sa faci economii si totodata sa te bucuri de produse premium, ideale pentru confortul caminului tau? Fabrica de Rulouri iti propune cele mai avantajoase preturi la gama de rulouri exterioare. Dincolo de tarifele mai mult decat atractive, cel mai mare producator de rulouri din aluminiu din Romania, iti asigura, inclusiv, diversitate, calitate germana si o estetica impecabila!

Pret rulouri exterioare mic? Fabrica de Rulouri are grija sa-ti puna la dispozitie tot ce este nou, performant si avantajos ca pret, in domeniu. Poti opta pentru rulouri exterioare standard, sau poti alege o varianta personalizata, cu dotari suplimentare, menite sa creasca nivelul de confort la interior.

Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile din aluminiu pot fi cu carcasa tesita la 45 de grade sau semirotunda, in functie de necesitati si exigente. De asemenea, pot fi la dimensiuni standard, sau pot fi comandate dimensiuni atipice, perfecte pentru sprafetele vitrate mari.

Optional pot fi prevazute cu plasa contra insectelor, sau cu diferite sisteme antiefractie. In functie de aceste dotari se calculeaza pretul final. Indiferent de pretentile tale, pretul este avantajos!

Iata cum obtii cel mai mic pret rulouri exterioare

Sunt practice, estetice,tin caldura si intemperiile departe de caminul tau, te protejeaza de privirile indiscrete ale vecinilor sau ale trecatorilor si te ajuta sa faci economii majore din punct de vedere termic. Avand aceste caracteristici la baza nu este de mirare ca, rulourile exterioare sunt cele mai cautate sisteme de umbrire de pe piata.

Fabrica de Rulouri: discount de pana la 40%, oferte atractive si conditii avantajoase de livrare

Fabrica de Rulouri, cel mai mare producator de rulouri de aluminiu din tara, tine la confortul familiei tale, dar si la buzunarul tau, astfel ca iti vine in intampinare cu produse premium (calitate germana), si cu preturi mici. Produsele comercializate au in componenta lor materiale de inalta fiabilitate, importate din Germania, si asamblate perfect, pentru ca rezultatul final sa impresioneze.

Pentru suprafetele mari ce necesita rulouri exterioare, Fabrica de Rulouri asigura preturi mai mici! Comanzi mai mult, faci economii de pana la 40%.

Garantie 10 ani si finisaje perfecte

Pentru ca suntem siguri de calitatea produselor noastre asiguram o garantie de 10 ani!

Orice comanda este executata in maximum 3 zile (indiferent de numarul dotarilor, ori de complexitatea modelului), astfel ca tu sa te poti bucura rapid de confort si performante.

Daca lucrarea nu este executata conform specificatiilor tale, ori nu te multumeste din punct de vedere calitativ, nu trebuie sa platesti!

Gama de culori este una impresionanta! Poti alege culorile standard (alb, maron sau maron inchis), sau poti opta pentru culori la comanda. In functie de acestea se stabileste pretul final.

Pentru un plus de protectie si pentru a evita zgarieturile, carcasele si ghidajele laterale sunt prevazute cu folie adeziva, ce se poate scoate imediat dupa montaj, sau pot fi pastrate o perioada de timp.

Rulourile exterioare se pot monta la orice tip de fereastra, indiferent de dimensiuni, ori de tipul tamplariei (PVC, lemn sau aluminiu). Rezultatul este de fiecare data acelasi: spectaculos!

Reclame