Indiferent de evenimentele care urmeaza in cadrul familiei tale alege sa pregatesti preparate sofisticate care sa surprinda placut invitatii. Incearca foie gras gasca si cu siguranta retetele tale vor fi mult mai savuroase. Te intrebi ce este acest foie gras gasca? In termeni romanesti este vorba despre ficatul de gasca. Cu toate astea nu este vorba numai de pasarile din care acesta este realizat, ci si modul cum pasarile sunt crescute.

Mai multe informatii despre modul cum se obtine foie gras gasca de buna calitate

Pentru a obtine foie gras gasca de buna calitate pasarile trebuie crescute in conditii de igiena si trebuie hranite cu iarba din abundenta si cu cereale intregi. Cu 15 zile inaintea sacrificarii pasarilor se trece la un proces de indopare. Este o operatiune delicata prin care ficatul acumuleaza grasime si se umfla pana ajunge la dimensiuni destul de mari. In cazul gastelor ficatul poate sa ajunga intre 400 g si 1200 g. Desi este un proces mai putin elegant, acesta nu este periculos pentru pasari. O data scoasa pasarea din regimul de indopare aceasta va reveni la normal. Un lucru este cert, pentru a se obtine foie gras de cea mai buna calitate trebuie sa se foloseasca cele mai bune cereale.

De unde poti cumpara foie gras gasca?

Petru a investi in produse de buna calitate trebuie sa te axezi pe o companie specializata in domeniu. O companie care sa se ocupe de importul produselor direct de la sursa, mai exact din Franta, unde se gaseste cel mai bun producator din lume. Aceasta companie poarta numele de Euro Indal si iti vine in ajutor cu o multime de produse realizate in cele mai bune conditii. Fie ca ai nevoie de foie gras gasca sau rata, carne de prepelita, confit de canard sau o multime de alte produse, la Euro Indal le vei gasi la cele mai avantajoase preturi. Compania se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-si surprinda familia cu preparate de top, cat si persoanelor care gestioneaza diferite restaurante. Pentru a fi transportate in conditii de maxima siguranta, produsele sunt ambalate in ambalaje precum borcane, pungi vidate sau pungi autosigilante. Clientii pot comanda produsele in varianta congelata sau proaspata.

Surprinde-ti invitatii cu preparate sofisticate care au la baza foie gras gasca. Cu siguranta vor fi impresionati de alegerea pe care ai facut-o. Investitia va fi avantajoasa si in acelasi timp sanatoasa. Foie gras este un aliment bogat in acizi grasi nesaturati, ce reduce nivelul colesterolului “rau” din sange. Poti consuma foie gras gasca in combinatie cu alte preparate sau simplu.

Atunci cand vine vorba de produse alimentare alege tot ce este mai bun pentru familia ta. Poti comanda produsele dorite direct din magazinul virtual foie-gras.ro sau poti contacta compania telefonic sunand la numarul de telefon 0744.585.641. De asemenea poti trimite si un email la adresa office@foie-gras.ro. Indiferent de metoda de contact aleasa ai garantia ca vei colabora cu cei mai buni in domeniu. Euro Indal iti recomanda cel mai proaspat foie gras gasca. Bucura-te de alimente rafinate, ce au un gust deosebit.

Reclame