Sunteti in cautarea unei companii care sa va ofere servicii de proiectare constructii industriale? Provisco este solutia pentru dumneavoastra, indiferent de tipul de constructie industriala de care sunteti interesati: proiectare hale industriale, proiectare hale metalice, proiectare hale depozitare ori proiectare depozite logistice.

De ce sa alegeti Provisco pentru proiectare constructii industriale?

Recomandarea de a alege compania Provisco, cu sediul in Ploiesti, drept furnizor de servicii de proiectare constructii industriale vine din faptul ca politica acesteia vizeaza adaptabilitatea la cerintele clientilor, precum si respectul pentru efortul investitional al acestora, astfel incat lucrarile realizate respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate. Provisco va pune la dispozitie servicii generale de proiectare rezistenta si proiectare structurala, respectiv concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala si optimizare structurala, folosind in acest scop programe de calcul de specialitate. Solutiile oferite vizeaza utilizarea optima a spatiului disponibil, atingerea unui grad sporit de confort interior, intretinerea usoara si minimizarea costurilor.

Etapa de baza in lucrarile de proiectare constructii industriale consta in reprezentarea 3D a structurii ce urmeaza a fi ridicata, generandu-se desene pentru fiecare reper in parte, planuri de montaj, liste defalcate cu extrase de materiale. Pe baza acestei reprezentari, viitoare constructie poate fi vizualizata in ansamblul sau, precum si pe parti componente, permitand un grad inalt de corectitudine a executiei si usurinta in cazul interventiilor ulterioare.

Orice constructie industriala trebuie sa poata fi utilizata conform scopului pentru care a fost proiectata, in atingerea acestui obiectiv fiind important ca materialele de constructie sa fie alese in mod corespunzator, detaliile constructive sa fie bine concepute, iar tehnologiile de lucru sa fie specificate corect:

  • conceperea structurii de rezistenta si a modelului structural al viitoarei constructii
  • calculul de rezistenta
  • alegerea si dimensionare sistemului de infrastructura, pe baza suprastructurii cladirii si a studiului geotehnic al terenului
  • calculul energetic, pentru desfasurarea activitatilor in conditii de confort, cladirea urmand sa respecte anumite criterii de izolare termica

Toate aceste aspecte se regasesc in planurile de proiectare constructii industriale concepute de Provisco.

Provisco – proiectare constructii industriale si civile diverse

Pe partea de proiectare constructii industriale, Provisco este specializata in hale industriale, hale metalice, hale depozitare si depozite logistice. Obiectul de activitate al companiei ploiestene nu se limiteaza, insa, aici, gama de servicii oferite/prestate fiind mult mai diversificata: proiectare constructii civile (biserici, centre comerciale, mall-uri, spatii de birouri, parcari subterane, blocuri de locuinte, case familiale, infrastructuri pentru turnuri de telefonie mobila, rezervoare pentru lichide), proiectare instalatii (electrice, termice, sanitare si ventilatii), expertize tehnice la structura constructiilor existente, studii/rapoarte de evaluare a impactului anumitor proiecte publice si private asupra mediului, consultanta de specialitate pe partea de structura dar si arhitectura in vederea adaptarii la normele impuse in Romania.

Intre lucrarile recente de proiectare constructii industriale se afla hala de depozitare si platforma de rezervoare apa minerala Poiana Negrii, in comuna Dorna Candrenilor, judetul Suceava, beneficiar fiind Coca-Cola HBC Romania. Hala, pe un singur nivel inalt, cu forma dreptunghiulara in plan, fost executata cu structura de rezistenta din cadre metalice de otel laminat. Infrastructura – fundatii izolate sub stalpii metalici de la suprastructura, din beton armat; suprastructura – stalpi si grinzi metalice care formeaza cadre transversale, contravanturi verticale si orizontale.

In serviciile de proiectare constructii industriale, Provisco lucreaza cu o echipa mixta de experti bine pregatiti profesional, garantand proiecte de cladiri eficiente, executate cu o atentie fina la detalii si, mai ales, acordand un interes deosebit standardelor definite de fiecare client in parte.

Anunțuri