Cauti o companie care sa vizeze sectorul industrial? Care sa comercializeze produse de inalta calitate raportate la preturi accesibile? In cazul asta compania Prima din Botosani este solutia la care sa apelezi fie ca ai nevoie de robineti clapa fluture, supape de siguranta, sau alte produse din acelasi domeniu.

Cand vorbim de robineti industriali vorbim de piese importante a caror rezistenta este obligatorie. Compania Prima exceleaza cand vine vorba de robinetii industriali, fiind si articolele de baza pe care le comercializeaza. Din aceasta categorie fac parte: robinetii sfera, robinetii clapa fluture, robinetii cu ventil, robinetii cu sertar si robinetii cutit.

Cauti robineti clapa fluture?

Infiintata in anul 1998, compania beneficiaza de o vasta experienta acumulata pe parcursul anilor. Produsele fiabile pe care le distribuie au plasat compania pe un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Pentru ca afacerea sa fie profitabila Prima a colaborat cu firme renumite in tara si peste hotare. Compania s-a extins treptat marind portofoliul de produse comercializate pentru a satisface cat mai multe cerinte. Pentru ca increderea este foarte importanta, Prima asigura si reparatii si piese de schimb pentru produsele care se afla in garantie si post-garantie.

Din categoria de robineti clapa fluture se disting trei modele diferite: robineti fluture cu actionare manuala, robineti fluture cu actionare electrica si robineti fluture cu actionare pneumatica. Fiecare model fiind fabricat din diferite materiale rezistente in diverse aplicatii si medii de lucru. Pretul de achizitionare este mai mult decat accesibil.

Unde se utilizeaza robineti clapa fluture?

Acesti robineti au o larga aplicabilitate precum: industria alimentara, industria frigorifica, instalatiile de incendiu, instalatiile de termoficare, instalatiile de aer comprimat, etc. Mai exact sunt folositi in mediile in care se lucreaza cu apa calda, acizi, gaze inerente, uleiuri, hidrocarburi, si multe altele. Pentru a consulta toate caracteristicile tehnice poti accesa pagina online pe care compania Prima o detine. Aici vei gasi lista completa de produse pe care compania le comercializeaza si vei putea solicita oferta in cazul in care este interesat de un produs anume. Vei primi si consultanta de specilalitate pentru a avea garantia ca vei alege produsul care se potriveste cel mai bine cu necesitatile tale.

Toate produsele pe care compania le comercializeaza, inclusiv acesti robineti clapa fluture, se bucura de certificate de garantie, astfel incat sa ai garantia ca, daca in timp intervine ceva neasteptat, o sa poti solutiona usor problema.

Pentru a beneficia de ofertele companiei Prima nu ezita sa ii contactezi. Punctul de lucru se afla in Botosani, Str. Primaverii Nr. 2, Sc. B, Ap. 2. Pentru a lua lagatura cu compania si pentru a afla mai multe informatii foloseste una dintre urmatoarele metode de contact: completeaza formularul de contact pe care il gasesti pe pagina online pe care Prima o detine, suna la numarul de telefon 0746.033.149, sau trimite un email la adresa primabotosani@yahoo.com. Indiferent de metoda aleasa vei fi contactat in scurt timp. Daca ai nevoie de robineti clapa fluture, atunci ai apelat la cine trebuie. Te vei bucura de produse fiabile si rezistente in timp fara sa cheltuiesti prea multi bani.

Reclame