Cu totii ne ducem cu gandul la Franta in momentul in care auzim de foie gras sau cand vedem in meniul de la restaurant foie gras rata sau foie gras gasca. Chiar daca poate parea ciudat, foie gras nu a aparut pentru prima data in Franta ci in Egipt, iar istoria acestui preparat culinar este veche de peste 4500 de ani. Francezii au avut ocazia sa descopere foie gras odata cu ocupatia romana. Foie gras rata sau foie gras gasca erau alimente foarte des consumate in perioadele in care populatia se confrunta cu foamete. Spre deosebire de un ficat normal de rata, foie gras rata are un gust diferit si se remarca printr-o culoare crem albicioasa. Francezii sunt foarte mandri de acest produs si tot ei sunt cei care produc cea mai mare cantitate de foie gras din lume, in fiecare an obtinandu-se aproximativ 18 mii de tone de foie gras, cu precadere in partea de sud vest a tarii.

Ce firma va poate furniza foie gras rata?

Este cunoscut faptul ca foie gras rata este intalnit in meniurile restaurantelor de lux si drept urmare piata de desfacere pentru acest produs este una limitata si in acelasi timp selecta, care trebuie acoperita cu produse de cea mai buna calitate. Cei interesati sa cumpere foie gras rata se pot adresa cu incredere firmei Euro Indal din Bucuresti. Aceasta companie a reusit sa se impuna in acest domeniu prin seriozitate, transparenta, profesionalism si produse care pot satisface cele mai pretentioase gusturi in materie de gastronomie. Firma se adreseaza restaurantelor si lux si firmelor de catering, dar si persoanelor carora le place sa gateasca foie gras rata sau sa manance preparate pe baza de foie gras. Euro Indal vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta bogata, selecta, care include: foie gras rata si foie gras gasca, bloc de foie gras, piept de rata, confit de canard, carne de prepelita, carne de porc de Mangalita.

Despre foie gras rata…

Stiati ca foie gras rata are o greutate de aproximativ 700- 800 de grame? Foie gras rata se poate servi fie natur, fie cu diverse condimente si neaparat cu un pahar de vin bun. Euro Indal va pune la dispozitie foie gras rata ambalat corespunzator, in conserve, borcane sau pungi vidate. Calitatea deosebita este cea care face diferenta intre foie gras rata de la Euro Indal si acelasi produs de la alte firme. Puteti cumpara foie gras rata la cel mai bun raport pret-calitate.

Vreti sa stiti cum ii puteti contacta pe reprezentantii acestei firme din Bucuresti, care va ofera foie gras rata?

Pentru a lua legatura cu angajatii firmei Euro Indal, aveti doua variante: fie prin e-mail, fie prin telefon. Daca aveti timp liber la dispozitie sau va aflati prin zona, puteti merge direct la sediul companiei, care se afla localizat pe strada Dimitri Racovita, nr 18 din sectorul 2. Pentru a va bucura de calitate, gust fin si preturi avantajoase, alegeti sa cumparati foie gras rata prin intermediul acestei firme. Comanda va va fi livrata in cel mai scurt timp, in conditii excelente.

Anunțuri