In ziua de azi, campaniile electrorale si publicitare au nevoie de solutii ingenioase si rapide, precum imprimarea anumitor logo-uri, slogane sau chiar fotografii pe unele articole vestimentare – sepci, tricouri, bluze, etc. Dar putin stiu faptul ca aceasta activitate se poate realiza acum simplu si rapid, si orice companie care vrea sa isi faca putina publicitate si sa imprime tricouri sau sepci pentru distribuitori, colaboratori sau angajati, o pot face cu ajutorul unor prese termotransfer. Daca aveti un business pe care va doriti sa il modernizati, si sa va largiti portofoliul de clienti dar si aria de activitate, atunci apelati cu incredere la compania Multisign si beneficiati de cele mai bune oferte la prese termotransfer!

Multisign va pune la dispozitie prese termotransfer pentru afacerea dvs.

Cu siguranta ati intalnit cel putin o data o persoana care purta un articol vestimentar personalizat. Fie ca era vorba de un tricou cu o fotografie nostima, de o sapca sau o caciula cu logo-ul unei firme, sau de o bluza cu un slogan interesant, aceste lucruri au putut fi realizate numai cu ajutorul unor echipamente performante. Presele termotransfer au devenit indispensabile intr-o societate atat de moderna, in care publicitatea a atins cote maxime si reprezinta o activitate de maxima importanta.

Presele termotransfer din oferta companiei Multisign pot avea deschidere manuala sau automata, si de asemenea au caracteristici moderne precum afisajul digital al temperaturii, timpului si presiunii de lucru. Ce va mai puteti dori de la un astfel de produs? Presele termotransfer au o garantie de pana la 30 de ani pe elementul de incalzire, si platane interschimbabile. De asemenea, unele produse din categoria prese termice sunt pretabile pentru personalizare sepci, si va permit controlul prin ecranul tactil de tip Touch Screen.

Inovatia, designul modern si functionalitatea perfecta se imbina in presele termotransfer, proiectate pentru a avea capacitati de functionare ridicate, dar si pentru a se adapta la preferintele clientilor. Unele prese transfer sunt modele atat de avansate, incat au si optiuni de deschidere tip Swing sau Draw, iar noile platane Ez-On simplifica enorm plasarea articolelor vestimentare, eliminand toate obstacolele, pentru ca dvs. sa economisiti timp si bani.

Functiile unice pe care presele termotransfer din oferta companiei Multisign vi le ofera vor creste cu siguranta profitul afacerii dvs., dar si eficienta angajatilor si portofliul de clienti! Imprimati tot ce va doriti pe orice material vestimentar numai cu ajutorul acestor prese termotransfer moderne de la compania Multisign!

Prese termotransfer moderne, utile si performante de la Multisign

Compania Multisign pune la dispozitia clientilor sai cele mai noi si mai performante solutii in materie de publicitate si signalistica. Sunteti invitati pe site-ul Multisign.ro sa consultati toata gama de produse precum prese termotransfer numai de la producatori de renume din SUA si Italia. Cu Multisign aveti preturi accesibile, actualizate la zi, reduceri de cantitate pentru fiecare comanda pe care o efectuati, transport gratuit la comenzi mai mari de 100 de lei, si garantie extinsa, dar si servicii de suport si consultanta!

Anunțuri