Vrei o gradinita aproape de tine? Micutilor tai le plac si limbile straine, si matematica? Inscrie-i atunci la “Ursuletul de plus”, o gradinita Bucuresti!

Gradinita Bucuresti – aproape de tine!

Pana sa mearga la scoala, copiii trebuie inscrisi la gradinita. Acesta este locul perfect pentru a se juca, pentru a socializa, pentru a lua contact prima data cu regulile impuse de un dascal s.a.m.d. Stim prea bine ca, in majoritatea cazurilor, parintii sunt mai mereu ocupati. Pentru ca cei mici sa nu se simta neglijati si sa fie si tot timpul supravegheati, recomand “Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti, particulara.

Rolul acesteia este a ajuta la dezvoltarea potentialului fiecarui copil, punandu-se accent pe lucrurile care ii plac si care ii atrag.

Personalul didactic de aici, pregatit si cu experienta in domeniu, le preda copiilor limba engleza intensiv si ii introduce in matematica, educatie plastica, educatie muzicala si educatie fizica. De asemenea, tot educatoarele ii ajuta sa-si dezvolte limbajul si sa adopte un comportament civilizat in societate, prin exemplificarea printr-o multime de situatii si nu numai. Bineinteles, copiii se pot implica si in activitati ce tin de gospodarie, devenind astfel un ajutor de nadejde pentru parinti.

Programul de la „Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti, este astfel conceput incat sa le ofere celor mici si informatii, si activitati recreative.

„Ursuletul de Plus” – pentru copii energici si curiosi

Este adevarat ca parintii depun un efort considerabil pentru a gasi gradinita perfecta pentru copiii lor. De multe ori, cercetarea pietei incepe chiar si cu doi ani inainte ca mezinii sa mearga efectiv la gradinita. De ce sa mai pierzi timp? Profita de oferta generoasa de la „Ursuletul de Plus” si du copiii acolo.

De ce aici si nu alta parte? In primul rand, pentru ca li se pune la dispozitie tot confortul de care au nevoie pentru a se juca si pentru a invata. In al doilea rand, pentru ca spatiile sunt amenajate special pe gustul lor, avand multe jucarii si carti la indemana.

De retinut este si faptul ca „Ursuletul de Plus” ofera si servicii after school pentru clasele I-IV. Aici, micutii isi pot face temele sub directa indrumare a invatatoarei. Pentru aceasta, ei pot fi preluati de la scoala de personalul specializat al unitatii.

5 motive sa alegi gradinita Bucuresti

Orice parinte isi doreste sa-i ofere copilului sau tot ce e mai bun. Ca sa-ti fie mai usor si ca sa nu mai pierzi timp cautand, iti recomand sa-i inscrii pe mezinii familiei la „Ursuletul de Plus”. Iata de ce:

– este locul perfect pentru copii, intrucat gasesc de toate aici si se adapteaza rapid si usor;

– toti parintii care au colaborat pana acum cu aceasta gradinita Bucuresti s-au declarat multumiti;

– personalul unitatii are studii de specialitate in domeniu si experienta, putand face fata oricarei provocari;

– copiii au locul perfect de joaca si de invatat. De asemenea, in cadrul gradinitei incep sa perceapa ideea de socializare;

– ai garantia ca sunt tot timpul supravegheati etc.

Inscrie-ti micutii la „Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti! Lor le va placea la nebunie, iar tu vei sta linistit. Pentru mai multe detalii mergi la sediul gradinitei sau suna la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Stoian Militaru, nr. 61, Sector 4

Telefon: 031.437.47.44

Reclame