Ce beneficii aduce un grup electrogen Diesel?

In primul rand, sa ne lamurim. Prin grup electrogen intelegem un generator de curent care asigura independenta electrica a beneficiarului. Beneficiarul poate fi un ansamblu rezidential, o cladire de birouri, o fabrica sau o grupare de hale si depozite. Prin conectarea la un grup electrogen se asigura continuitate in alimentatea cu energie electrica, inclusiv in cazul penelor de curent.

Exista activitati pentru care este vitala alimentarea continua cu curent electric, pentru aceste cazuri conexiunea la un grup electrogen, respectiv un generator de curent, este o solutie salvatoare si usor de pus in practica. Concret, generatoarele ofera o rezerva ideala de lucru, astfel incat sa nu fie intrerupte activitati in derulare sau diverse aplicatii.

Mix Equipement ofera grup electrogen Diesel cu puteri diferite

O data ce ati optat pentru achizitionarea unui grup electrogen Diesel, compania Mix Equipment vine in intampinarea nevoilor firmei dumneavoastra cu doua oferte complete:

 • Grup electrogen Visa
 • Grup electrogen 2H Energy

Ambele variante sunt disponibile la puteri si cu motorizari diferite in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Puterea unui grup electrogen Diesel de tip Visa este cuprinsa intre 9 kVA si 3500 kVA, in timp ce pentru un grup electrogen Diesel de tip 2H Energy, puterea variaza intre 30 kVA si 650 kVA. Aplicatiile cladirilor ce vor fi deservite de un grup electrogen Diesel vor dicta modelul potrivit pentru o functionare optima indiferent de conditiile de alimentare din partea furnizorului electric normal.

Variante de configurare pentru un grup electrogen Diesel si oferta completa Mix Equipment

Grupurile electrogene cu motoare Diesel promovate de catre Mix Equipment si pe site-ul companiei, http://mixmem.ro/en/produse/grupuri-electrogene, se caracterizeaza prin 2 variante de configurare, una de tip deschis, alta de tip carcasat. In cel de-al doilea caz se folosesc niste containere speciale care au rolul de a diminua zgomotele produse de functionarea normala a generatorului.

Clientii companiei Mix Equipment cu sediul in Oradea sunt persoane juridice care activeaza pe piata romaneasca si care au nevoie de produse industriale de marca. Experienta indelungata de peste 10 ani vine in sprijinul profesionalismului si seriozitatii Mix Equipment, plasand compania in topul furnizorilor de renume din domeniu. Colaborarile stabile si longevive cu producatori de marci renumite pe piata stau la baza unor oferte complete si de cea mai inalta calitate.

Luand in considerare aceste parteneriate, putem mentiona:

 • Colaborarea cu Visa pentru variante de grup electrogen Diesel;
 • Colaborarea cu Genset pentru generatoare de sudura profesionale;
 • Contractele de colaborare cu Sinercom pentru oferta de surse neintreruptibile de curent;
 • Parteneriatul cu ATG pentru kit conversie motoare diesel pentru ulei vegetal
 • Colaborarea cu Nettuno pentru furnizarea de pompe, motopompe si instalatii de irigat cu tambur si turnuri de iluminat;
 • Contractul cu Irrimec pentru motopompe si instalatii de irigat;
 • FTP Industrial asigura furnizarea de motoare diesel cu aplicatii auto, industriale si marine, precum si de grupuri electrogene
 • Parteneriatul cu Starfel in ceea ce priveste grupuri electrogene industriale
 • Colaborarea cu Alba System pentru sisteme fotovoltaice.

 

Anunțuri