Pentru ca o spalatorie sa fie cautata ea trebuie sa ofere servicii ireprosabile si trebuie sa aiba preturi minime. Daca doresti sa modernizezi spalatoria cu o serie de echipamente profesionale atunci ar trebui sa colaborezi cu cei de la Romclean Import. Este vorba despre o companie care se ocupa de importul mai multor modele de echipamente profesionale spalatorii.

Afla mai multe informatii despre Romclean Import si oferta lor de echipamente profesionale spalatorii

Pentru a colabora cu o companie mai intai trebuie sa afli cateva informatii despre oferta pe care o promoveaza. Romclean Import este o companie care s-a axat pe importul si distributia echipamentelor destinate spalatoriilor si curatatoriilor profesionale. Toate produsele pe care compania le-a ales sunt fabricate de producatori renumiti peste hotare. Romclean Import doreste sa ofere clientilor romani cele mai bune produse si echipamente de pe piata. Se poate spune cu usurinta ca Romclean Import este un partener de incredere care stie sa ofere clientilor echipamente moderne, ce au la baza tehnologie de utlima ora. Echipa din cadrul companiei lucreaza cu multa atentie si determinare pentru a asigura solutii personalizate, adaptate necesitatilor clientilor.

Oferta cuprinde variate echipamente profesionale spalatorii dintre care amintim: masini de curatat chimic, masini de spalat centrifugare inalta, masini de spalat centrifugare joasa, masini de spalat aseptice, uscatoare, calandre, mese de calcat si lista poate continua. Toate acestea echipamente ar trebui sa se gaseasca in spalatoriile existente pe piata.

Comanda echipamente profesionale spalatorii de buna calitate

Pentru ca viitorii tai clienti sa beneficieze de servicii de top alege sa investesti in echipamente profesionale spalatorii. Doar acestea sunt capabile sa ofere rezultate pe masura asteptarilor. In oferta celor de la Romclean Import se gasesc diferite modele de echipamente.

Masinile de spalat sunt de mari capacitati si au viteze de centrifugare superioare. La final rufele sunt stoarse cu putere. Ca si design masinile de spalat sunt realizate din otel inoxidabil. Programatorul electronic permite setarea masinii pe diferite programe. Componentele sunt rezistente si nu se deterioreaza in timpul utilizarii.

Uscatoarele beneficiaza de o constructie robusta si rezista la coroziune. Si aceste echipamente pot fi setatea pe diferite programe in plus beneficiaza de dublu sens de rotatie. Anumite modele beneficiaza si de ciclu anti-sifonare pentru facilitarea finisarii rufelor.

Calandrele asigura o finisare superioara a lenjeriei. In cadrul acestor echipamente temperatura si viteza pot fi setate electronic.

Acestea sunt doar cateva produse pe care le gasesti in oferta celor de la Romclean Import. Pentru oferta completa acceseaza pagina virtuala romcleanimport.ro. Aici produsele sunt catalogate corespunzator pentru un acces cat mai facil. Gasesti o multime de echipamente profesionale din care sa alegi.

Investeste in echipamente performante daca vrei sa ai parte de rezultate uimitoare. Expertii de la Romclean Import vor tine cont de necesitatile tale si iti vor oferi solutii personalizate. Poti contacta echipa sunand la numarul de telefon 0744.545.609 sau prin expedierea unui email la adresa office@romcleanimport.ro. Ai garantia ca investesti in cele mai bune echipamente profesionale spalatorii. Modernizeaza-ti spalatoria cu o serie de echipamente de ultima generatie. Clientii vor aprecia cu siguranta serviciile pe care le oferi.

Reclame