Vreti sa va deschideti o afacere in domeniu sau aveti deja un mic restaurant ori un bar in care clientii intra sa isi potoleasca foamea, setea, dorul, dorinta de socializare? Nu cunoasteti nicio companie care sa va ofere un software de ultima generatie care sa va ajute sa va descurati simplu si rapid, sa emita bon fiscal, nota de plata, dar si comenzi la bucatarie sau la bar? Atunci faceti cunostinta cu firma Accept software, care pune la dispozitia clientilor sai si persoanelor interesate un software pentru restaurante si baruri foarte inteligent!

Accept software – furnizor de software pentru restaurante si baruri, precum si alte programe utile asemanatoare

Inainte de a face orice pas pentru punerea pe picioare a unui business de succes, consultati specialistii! Inainte de a achizitiona orice program de gestiune, consultati expertii in domeniu, echipa Accept software! Ei va vor furniza informatiile de care aveti nevoie pentru ca tot mai multi clienti sa va calce pragul, multumiti fiind de serviciile pe care le oferiti.

Sa luam, spre exemplu, software-ul pentru baruri si restaurante. Acesta tine rolul unei case de marcat performante, emitand bon fiscal, dar si a unei imprimante, emitand nota de plata sau comenzi de bucatarie. De asemenea, aveti stocul exact la bar si bucatarie notat in acest soft, iar programul de gestiune deja existent preia vanzari, recalculeaza stocuri, listeaza automat raportul de productie si consum in functie de retetarul pentru bucatarie.

Softul pentru baruri si restaurante este un instrument foarte util in orice afacere in domeniu, fie ca este la inceput, sau functioneaza de ceva timp, dar are nevoie de imbunatatiri. Programul pentru baruri si restaurante este usor de utilizat, va usureaza foarte mult atributiile, si este ideal si pentru pizzerii, cofetarii, sau alte locatii asemanatoare. Cat platiti pentru un astfel de soft performant? Nimic! Compania Accept software va permite sa il descarcati in mod gratuit si sa il utilizati asa cum se cuvine, fara limitari in primul an.

Ce alte programe mai oferta Accept software pe langa software-ul pentru baruri si restaurante?

Daca v-ati convins deja de calitatile si utilitatea programului software pentru baruri si restaurante, aflati ca in oferta companiei Accept software se mai afla cateva astfel de produse extrem de cautate in Romania, la momentul actual. Asadar, accesand Acceptsoftware.ro veti descoperi, pe langa programul Vanzacasa POS descris anterior, si programe utilizate pentru crearea deciziilor emise in unitatile scolare, pentru a tine evidenta online a asigurarilor, reparatiilor sau rovinietelor la masini. De asemenea, Accept software va ofera si programe special destinate firmelor de transport, asociatiilor de proprietari, dar si programe ce genereaza bonuri de casa cu produsele din gestiune. Gestiunea cotei de lapte, a salariilor, precum si softuri de gestiune si contabilitate pot fi descarcate si folosite in mod gratuit, fara limitari in primul an, de pe site-ul firmei Accept software!