Vrei sa iesi in evidenta, dar si sa iti exprimi tineretea si personalitatea intr-un mod unic? Siteul www.piercing-online.ro va ofera aceasta posibilitate prin intermediul ofertei de piercuri pentru limba, dar si pentru buric, nas, plus multe alte tipuri. Ideea de piercing limba este una imprumutata din obiceiurile tribale ale zonei africane dar si australiene. Indigenii locurilor isi impodobeau diferite parti ale corpului pentru a-si arata valoarea si clasa sociala. De asemenea acestea erau folosite si ca metoda de intimidare si demonstrarea curajului.

Daca vrei piercing limba mergi doar la saloane profesioniste

Pentru toti cei care doriti un piercing limba trebuie mai intai de toate sa cunoasteti cateva aspecte importante de care trebuie sa tineti cont pentru a nu intampina probleme. In primul ran, deoarece vorbim de perforarea unui organ, un piercing limba nu trebuie facut decat intr-un salon specializat sau in conditii optime. Orice neglijare a conditiilor de igiena si dezinfectare a instrumentarului folosit dar si a piercului in sine, poate duce la probleme serioase cum ar fi infectii dureroase sau chiar purulente. Tocmai din acest motiv, va recomandam sa apelati numai la profesionisti in acest domeniu.

Exista foarte multe riscuri in cazul unui piercing limba, infectiile, diferite boli ce pot fi transmise sau afectarea simtului gustativ sunt doar cateva dintre acestea, cel mai bine este sa consulti parerea unui medic sau a specialistului de la salonul de piercing apropiat de tine. Insa, cea mai importanta perioada nu este cea de dinainte de a pune un piercing limba, ci perioada de o luna, 6 saptamani in care rana provocata de punerea pierceului se vindeca. In aceasta perioada este strict recomandat sa fi prudent in ceea ce priveste dieta mai ales. De asemenea, consumul de alcool poate fi un factor de intarziere a vindecarii sau chiar de agravare a ranii. In perioada de vindecare a limbii iti recomandam sa nu fumezi. Tutunul dar si substantele ce se regasesc in fumul tigarii inhalat pot duce la serioase infectii.

Ce trebuie sa sti despre perioada de vindecare la piercing limba

In mod normal dupa un piercing limba exista sanse de a avea anumite secretii. Daca acestea sunt albe sau transparente nu este nici un motiv de ingrijorare, insa daca secretia din jurul unui piercing limba este galbena sau verde… sunati doctorul, nu asteptati! De asemenea, inflamarea zonei, durerile localizate sau sensibilitatea excesiva a locului este iarasi un motiv foarte bun de a-ti revedea doctorul de familie. Evident, in timpul gauririi limbii si eventual in prima saptamana este normal sa apara mici sangerari. Insa, daca rana sangereaza si dupa vindecarea acesteia, iarasi, doctorul de familie este cel mai recomandat pentru a te ajuta.

In mod norma, asa cum spuneam si mai sus, in cazul unui piercing limba rana se vindeca complet in aproximativ o luna si unpic. Daca dupa aceasta perioada lucrurile decurg bine, va recomandam ca la cateva luni dupa vindecare, sa folositi apa de gura frecvent pentru eliminarea resturilor alimentare ce pot intra intre tija si tesutul limbii.

Va asteptam cu cele mai interesante modele de pierceuri, dar si cu cele mai mici preturi din Romania. Alege sa fi unic, alege sa fii cool!

Anunțuri