Atunci cand iti amenajezi locuinta, pentru ca treaba sa iasa exact asa cum iti doresti ai nevoie de materiale usor de aplicat, de foarte buna calitate, rezistente si estetice. Tencuiala decorativa face parte din lista produselor ce trebuie sa indeplineasca caracteristicile mentionate mai sus, deoarece este un podus care se utilizeaza in ultimul strat de finisaj, conferind locuintei tale un aspect rafinat, elegant si estetic. Daca vrei sa achizitionezi tencuiala decorativa de calitate superioara si durabila iti recomandam sa apelezi la profesionistii de la Sipo!

Ce este tencuiala decorativa?

Tencuiala decorativa este utimul strat ce va fi aplicat pe fatada unei cladiri. In primul rand, dupa cum ii spune si numele, aceasta tencuiala are un aspect decorativ, dar, pe langa acest aspect, este un produs care se utilizeaza pentru a proteja cladirea de actiunea nefavorabila a factorilor de mediu. Ploaia, razele soarelui, umezeala, poluarea si alti agenti chimici sunt factori care actioneaza distructiv asupra constructiilor. Astfel, foloseste tencuiala decorativa pentru a pune o bariera intre cladire si actiunea factorilor din mediul inconjurator.

Cate tipuri de tencuiala decorativa exista?

Tencuiala decorativa este disponibila in mai multe variante. Asadar, putem aminti de urmatoarele:

 1. Tencuiala decorativa siliconica – este un produs care are la baza rasinilie acrilice si sliconice. Componenta acesteia ii ofera o aderenta buna, rezistenta mare si nu permite depunerea murdariei sau a mucegaiului.
 2. Tencuiala decorativa acrilica – este realizata din rasini acrilice, rezista cu brio la intemperii si are un aspect decorativ deosebit de placut.
 3. Tencuiala decorativa impermeabila – este rezistenta la intemperii si apa. Este indicata pentru a fi utilizata in decorarea superioara a tecuielilor.
 4. Tencuiala decorativa mozaicata – un produs cu un aspect mozaicat. Rezultatul deosebit este garantat de combinarea mai multor tipuri de culori si este rezistenta la radiatiile UV si influentele apei.

Tencuiala decorativa Danke pentru o locuinta deosebita!

Ia legatura cu specialistii de la Sipo si achizitioneaza tencuiala decorativa Danke pentru rezultate excelente atat din punct de vedere al durabilitatii, cat si al aspectului estetic. Tencuiala decorativa Danke iti ofera o mutitudine de avantaje. Printre acestea, amintim de:

 • Deosebit de estetica.
 • Calitate garantata.
 • Rezista cu succes la intemperii si impact.
 • Comerciantul german Danke iti pune la dispozitie peste 400 de culori de tencuiala decorativa.
 • Poate fi achizitionata la un pret excelent.
 • Este disponibila atat in cantitati mari, cat si in cantitati mici.
 • Este rezistenta la poluare, temperaturi ridicate, factori chimici si zgarieturi.
 • Estetica impecabila este garantata de stratul dur al tencuielii ce acopera perfect anumite denivelari.
 • Poate fi imbunatatita cu produe precum latexul siliconat.
 • Poti alege dintre tencuieli decorative variate: de interior, de exterior, pentru soclu, pentru beton etc.

Viziteaza magazinul online Sipo si achizitioneaza tencuiala decorativa de la Danke pentru a te bucura de calitate nemteasca. Pentru informatii suplimentare despre produsele disponibile in acest magazin te invitam sa suni la 0720-213.141.

Reclame