E placut sa renovezi sau sa amenajezi o casa, dar e si dificil. E greu in primul rand pentru ca e costisitor. Amenajarea sau renovarea unei locuinte, a unui sediu de companie sau a unui spatiu comercial presupune multe cheltuieli si o investitie considerabila. Pentru lucrarile de amenajare si renovare a spatiilor comerciale si a cladirilor institutionale este alocat de fiecare data un anumit buget care nu poate fi depasit.

Alegerea materialelor si a produselor care vor fi folosite in cadrul lucrarilor de amenajare trebuie sa se faca luand in calcul mai multe aspecte. E important ca acestea sa fie de calitate si sa transforme spatiul intr-unul in care oricine ar putea sa locuiasca sau sa lucreze cu placere. Produsele specifice amenajarilor interioare si exterioare influenteaza modul in care vor arata casele in interior.

Cand alegem anumite solutii de amenajare trebuie sa tinem cont si de modul in care va arata spatiul respectiv, si de nevoile persoanelor care il vor folosi. Vor fi camerele destul de calduroase iarna si destul de racoroase vara? Se vor inregistra pierderi de caldura? Cheltuielile de intretinere a spatiului vor fi mari?

Compania Unipas Predal vine in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unor solutii de amenajare eficiente si economice oferindu-le produse de tamplarie PVC.

Tamplarie PVC pentru spatii rezidentiale si comerciale

Firma Unipas Predal comercializeaza produse de tamplarie PVC si tamplarie din aluminiu. In oferta companiei intra ferestrele si usile in orice configuratie, placarile cu bicarbonat, solutiile de inchidere a balcoanelor, jaluzelele interioare verticale si orizontale, vitrinele pentru magazine, jaluzelele incorporate in geam termopan, cabinele de paza, peretii-cortina semistructurali si structurali, plasele fixe impotriva insectelor sau plasele mobile impotriva insectelor.

De la firma Unipas Predal poti sa achizitionezi si balustrade din aluminiu eloxat de culori diferite (aramiu, argintiu si auriu), porti cu deschidere culisanta sau batanta, casete pentru firme luminoase, rulouri pentru ferestre si garaje si mobila din aluminiu pentru spatii comerciale.

De ce sa alegi tamplarie PVC pentru ferestre si usi?

Tamplaria din PVC se foloseste in acest moment destul de des in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. De ce sa alegi tamplarie PVC si nu alte tipuri de tamplarie? Tamplaria din PVC are un aspect modern si elegant. E foarte usor de intretinut in comparatie cu alte tipuri de tamplarie. Tamplaria din lemn, de exemplu, e mai sensibila la precipitatii si mai putin rezistenta in timp. Ferestrele si usile cu tamplarie PVC sunt mai rezistente la socurile mecanice si mai usor de curatat decat cele din lemn.

Pentru spalarea unor usi si ferestre cu tamplarie PVC nu ai nevoie de detergenti speciali. Aproape orice detergent poate sa curete aceste suprafete, care nici nu se pateaza in timp. Tamplaria din lemn trebuie sa fie ferita de substantele chimice care o pot degrada. In schimb, substantele care pot sa afecteze elementele de tamplarie din PVC sunt foarte putine.

Ferestrele si usile cu tamplarie PVC ofera o izolare fonica si termica excelenta. Ele tin frigul si caldura excesiva la distanta.

Anunțuri