Esti in cautarea unei companii care comercializeaza panouri solare? Daca esti ineresat de produse de calitate la preturi accesibile, atunci este cazul sa apelezi la Solarom, companie din Constanta gata oricand sa te ajute.

Solarom iti sta la dispozistie cu panouri solare de buna calitate

Compania Solarom exista pe piata de specialitate inca din anul 2007. S-a impus rapid in preferintele clientilor datorita preturile mici pe care le solicita la produsele comercializate. Din gama larga de produse comercializate fac parte: panouri solare, sisteme termosifon, sistem circulatie fortata, kit panouri solare, panouri solare plane, colectoare plane, boilere solare, boilere tank in tank, buffer boiler solar, centrale pe lemne, centrale pe peleti, centrale cu gazeificare, boilere de perete, accesorii instalatii solare, boiler cu serpentina, boiler cu serpentine, antigel sisteme solare, etc.

Pentru rezultate de exceptie compania colaboreaza cu doi producatori renumiti, mai exact cu Solahart si SunSystem. La baza produselor comercializate s-a utilizat tehnologie moderna de ultima ora. Deoarece Solarom este o companie interesata de mediul inconjurator, permite achizitionarea produselor utilizand programul „Casa verde”. Pentru mai multe informatii adreseaza-te direct companiei.

Apeleaza la panouri solare distribuite de Solarom

De ce sa apelezi la panouri solare? In primul rand pentru a economisi bani la factura de energie. Panourile capteaza energia solara si o utilizeaza la incalzirea apei. In felul acesta ai apa calda si caldura ambientala obtinuta natural, fara sa afectezi mediul inconjurator. Panourile solare sunt confectionate din materiale de buna calitate, au o durata lunga de viata, rezista la conditiile meteo nefavorabile, au un design inovator, nu necesita intretinere ulterioara si lista poate continua. Solarom distribuie panouri solare plane si panouri solare inclinate.

Panourile sunt deosebit de practice si te ajuta sa economisesti in timp. Sunt o solutie utila la care multi clienti au apelat. In afara panourilor solare, compania comercializeaza si o serie de echipamente pentru incalzirea apei calde. Tot ce ai nevoie pentru a crea confortul de care ai nevoie.

Panourile solare pot fi confectioante la dimensiunile de care ai nevoie. Acestea iti ofera apa calda indiferent de sezon si de temperatura de afara. La Solarom vei gasi toate accesoriile necesare pentru instalarea panourilor solare, astfel incat sa nu fie nevie sa cauti in alta parte.

Solarom se adreseaza clientilor din Constanta, sau din apropiere care sunt constienti de clima calduroasa predominanta tot anul. De ce sa nu valorifici aceste oportunitati si sa economisesti in timp? Este o investitie profitabila ce se va amortiza in cel mai scurt timp. Te vei bucura de produse rezistente un timp indelungat si nu vei avea probleme ulterioare.

Daca esti interesat sa achizitionezi produse viabile de buna calitate atunci este cazul sa apelezi la compania Solarom. Poti contacta compania folosind formularul de contact de pe pagina online detinuta de companie, sau poti trimtie un email la adresa solarom.ro@gmail.com. De asemenea poti comunica si telefonic printr-un apel la numarul 0743.910.931. Indiferent de metoda aleasa o echipa iti va sta la dispozitie cu cele mai bune solutii pentru nevoile tale. Alege panouri solare pentru locuinta ta si bucura-te de confortul pe care ti-l asigura.

Anunțuri