foraje fantani

Forarea este o operatiune foarte complexa si complicata asa ca daca va doriti rezultate excelente, este neaparat sa  respectati un set de reguli care sa va asigure succesul lucrarii.

De regula beneficiarul forajului are parte de cea mai grea sarcina desi nu are legaturi cu acest domeniu si vorbim aici despre sarcina de a alege oamenii pe  care sa se poata baza. De aici si pana la alegerea materialelor pe care le folositi, toate sunt importante pentru niste foraje fantani de calitate.

Regula 1 pentru foraje  fantani: apelati doar la profesioniti!

Prima si cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o luati atunci cand incepeti lucrarile pentru foraje fantani, este sa alegeti cu grija oamenii cu care colaborati. In niciun caz nu merita sa initiati dumneavoastra astfel de lucrari, din moment ce nu aveti nici pregatirea necesara in domeniu si nici tehnologia fara de care nu veti realiza mare lucru.  Pentru a evita problemele grave de genul contaminarii apei, este indicat sa va informati si sa apelati la serviciile unei  echipe calificate, care sa va poata oferi  garantia unui foraj realizat exact asa cum trebuie.

Regula 2 pentru foraje fantani: totul incepe cu masuratorile geofizice!

Dupa ce ati ales oamenii  in care  puteti avea incredere, urmeaza sa realizati masuratorile necesare unui foraj fantani de calitate. Acestea  presupun o expertiza atenta din partea unui  inginer geolog si vor furniza ca rezultat informatii privitoare la debitul maxim pe care il puteti obtine, adancimea forajului sau diametrul tubului. Respectarea acestei etape reprezinta baza  operatiunilor ulterioare. Cu cat masuratorile sunt mai exacte si mai corecte, cu atat aveti mai multe sanse ca rezultatul final sa fie cel dorit.

Regula 3 pentru foraje fantani: toate etapele se fac cu mult simt de raspundere!  

Daca masuratorile geofizice au fost realizate corect, urmeaza apoi  realizarea gaurii putului. Pentru aceasta aveti la dispozitie doua metode de foraje  fantani: prin percutie, metoda uscata sau cu pompe hidraulice, metoda  prin  care rocile sfarmate sunt aduse la suprafata cu ajutorul unui amestec  de apa si bentonita. Urmeaza apoi tubarea putului si instalarea filtrelor, iar dupa ce a fost si izolat prin cimentare, poate sa isi indeplineasca sarcinile pentru care a fost creat.

  Nu uitati  ca la finalul lucrarii trebuie sa primiti garantia acesteia, impreuna cu un raport final, iar mai apoi tot ce va ramane de facut este  sa  intretineti  putul cat mai bine, pentru a va putea bucura cat mai mult de avantajele oferite de acesta.

Experienta si profesionalism pentru foraje  fantani:

Asa cum spuneam si la inceput, pentru o reusita garantata si pentru un foraj fantani de cea mai buna calitate, aveti nevoie de oameni cu experienta.

Daca va doriti siguranta unui foraj realizat ca la carte, intr-un mod stiintific la baza caruia stau  vaste cunostinte in domeniu, astfel incat esecul nu este o varianta acceptata; puteti sa va  puneti toata increderea in echipa Hidrogeofor. Ii gasiti la: http://www.puturiapa-hidrogeofor.ro, iar daca decideti sa colaborati cu ei, veti beneficia de servicii de calitate, tehnologie de ultima generatie, randament maximum si  perfectiune pana la cele mai mici detalii.

Reclame