Cand vine vorba despre siguranta vietilor omenesti si a bunurilor materiale nu poti face rabat de la calitate. Tocmai de aceea singura solutie viabila o reprezinta achizitionarea si montarea de usi antifoc de la Madra Construct Max. Usile sunt fabricate de catre celebra firma din Italia, Ninz, renumita pe plan international pentru calitatea, eficienta si siguranta usilor antifoc comercializate. In momentul livrarii primesti si toate documentele necesare care sa ateste ca ai cumparat o usa Ninz, iar daca vrei si montaj echipa Madra Construct Max se ocupa si de acest aspect. Care este pretul unei astfel de usi? Cu certitudine un pret accesibil pentru orice buzunar!

Avantaje usi antifoc, metalice si reversibile, varianta Univer

In primul rand, despre aceste usi trebuie sa stii ca sunt realizate din tabla de otel, sunt complet galvanizate, iar grosimea totala este de 50-60 mm, de grosime depinzand rezistenta la foc a usii. Faptul ca au in dotare cate 4 rame cadru face ca aceste usi sa fie reversibile, deschiderea efectuandu-se fie spre stanga, fie spre dreapta, dupa caz. Iar daca iei in considerare si faptul ca pot fi vopsite in aproape orice culoare din paletarul RAL, usi antifoc Univer comercializate de catre Madra Construct Max reprezinta o solutie inteleapta.

De cate tipuri sunt aceste usi? Se clasifica astfel:

  1. Usi antifoc simple sau cu un singur canat;
  2. Usi antifioc duble sau cu doua canate.

Pe langa faptul ca testele au dovedit ca aceste usi reversibile sunt extrem de eficiente si nu lasa focul sa treaca, trebuie sa specificam ca sunt usi foarte rezistente la coroziune, la zgariere si la schimbarile climatice severe.

Cum se monteaza aceste usi? Este de preferat ca montajul sa fie realizat de catre o echipa de specialisti cu foarte multa experienta in domeniu, doar astfel esti sigur ca vei beneficia la maxim de rezistenta la foc a usilor achizitionate.

Avantaje usi antifoc sau antiincendiu, metalice dar nereversibile, varianta Proget

Pe langa Univer, Madra Construct Max comercializeaza si un alt produs al celebrului brand italian Ninz. Este vorba despre usi antifoc Proget. Si acestea au la baza tabla de otel, iar interiorul este umplut cu un material izolant capatand grosimea maxima de 60 mm. Sunt usi galvanizate si poti alege dintr-o paleta foarte mare de culori. Pentru culorile standard nu se vor percpe taxe suplimentare.

Sunt ideale pentru usile care au dimensiuni mari, dar si pentru instalarea pe pereti mai slabi. Acestea rezista cu brio la foc si la incendii protejand vietile omenesti si bunurile materiale, se zgarie foarte greu si rezista chiar si la coroziune.

Si acestea sunt usi cu un singur canat sau cu doua canaturi. Se pot livra in 3 zile lucratoare impreuna cu o serie de accesorii precum manerul, broasca si o cheie tip patent. Insa poti opta si pentru accesorii optionale cum sunt broastele reversibile, broastele reversibile antipanica, manerele antifoc, barele antipanica, garnitura pentru etansare, cilindri cu 3 chei, amortizoare hidraulice, spuma ignifuga, sticla rezistenta la foc.

Pentru orice detalii si imagini suplimentare contacteaza echipa Madra Construct Max!

Reclame