Utilizarea de uleiuri hidraulice este indicata in aplicatii diverse. Poate cea mai intalnita dintre ele este industria de masini. Insa uleiurile hidraulice sunt folosite si in transporturi cu caracter civil sau industrial, in diverse lucrari agricole si in alte domenii care necesita functionarea pe baza de sisteme hidraulice.

Firma bacauana Facility Distrib este furnizor important de uleiuri hidraulice, vaseline si solutii industriale variale

Facility Distrib este partenerul ideal atunci cand este nevoie de solutii pentru echipamente si consumabile industriale din domeniul alimentar si nu numai. Pornind de la sectorul alimentar, activitatea firmei Facility Distrib s-a largit si a atins si alte industrii in care care ofera echipamente performante de ultima generatie, care contribuie la maximizarea eficientei printr-o reducere semnificativa a costurilor de intretinere.

Gama de uleiuri hidraulice disponibila la Facility Distrib se aplica in sectoare de activitate diverse si este folosita cu succes datorita catorva atribute importante:

  • Stabilitate termica inalta, ceea ce permita lucrul usor in conditii extreme;
  • Rezistenta la oxidare
  • Stabilitate ridicata la forfecare
  • Rezistenta la uzura
  • Punct de scurgere scazut
  • Functionare optima indiferent de anotimp
  • Filtrabilitate la un nivel inalt
  • Compatibilitate cu orice tip de sisteme hidraulice
  • Perioada indelungata de exploatare
  • Risc scazut de blocare a filtrelor.

Toate produsele comercializate de compania Facility Distrib indeplinesc criteriile de mai sus si corespund standardelor legale in vigoare. Nivelul de stabilitate inalt pe tot parcursul utilizarii asigura indeplinirea cu succes a oricarei sarcini de lucru in conditii de eficienta maxima.

Pe langa uleiuri hidraulice, la Facility Distrib gasim uleiuri industriale cu aplicatii diverse, vaseline rezistente la factori fizici diversi, precum temperatura, viteza, vibratii, vaseline siliconice si vaseline alimentare. Pentru cei care au nevoie de emulsii de aschiere normale si speciale, emulsii de protectie anticoroziva, lichide de ambutisare si de pasivare sau de uleiuri biodegradabile de diferite tipuri, tot la Facility Distrib gasesc solutia salvatoare. Oferta completa de uleiuri si vaseline se regaseste online pe site-ul lor, aici: http://www.facilitydistrib.ro/ulei-si-vasiline/.

In cazul in care o firma are nevoie de schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti, filtre, armaturi, sisteme de control, umidificatoare, tot cei de la Facility Distrib vin cu propuneri interesante pentru clienti. Compania ofera consultanta in alegerea produselor potrivite fiecarei activitati in parte, inclusiv in domeniul alimentar prin produsele de spalare si dezinfectare pe care le comercializeaza.

Dar ce sunt uleiurile hidraulice mai exact?

Acest tip de uleiuri industriale sunt potrivite pentru functionarea sistemelor hidraulice. Uleiul transmite practic implusul de miscare in sistemele hidraulice punand in functiune utilaje industriale diverse. Ca si compozitie, uleiurile hidraulice sunt uleiuri aditivate. Datorita acestor aditivi, proprietatile uleiurilor hidraulice sunt foarte bune. Aditivi folositi in uleiurile acestea sunt aditivii anticorozivi, aditivii antioxidanti, aditivii antispumanti si aditivii depresanti.

Cum ne dam seama ca un ulei hidraulic este bun? Daca avem un ulei de o calitate foarte buna, atunci vom avea o lubrifiere perfecta a sistemului. De asemenea, uleiurile hidraulice de calitate inalta au o capacitate mare de aderare si de umezire, se aprind greu si sunt durabile in timp. De fapt, rar auzi de uleiuri hidraulice invechite, caci ele au o capacitate de conservare foarte buna si o stabilitate ridicata in timp.

Reclame