epilare definitiva

Epilarea este un proces efectuat de milioane de femei de pe suprafata intregii planete. Aceasta poate fi facuta in mai multe moduri, despre care femeile afla atat de pe internet, cat si intreband diferite prietene sau cunostinte. Reprezentatele sexului frumos cunosc faptul ca epilarea se poate face atat acasa, cat si la saloane sau la clinici de specialitate.

Dintre metodele de epilare, putem enumera:

  • Cremele depilatoare

Sunt cea mai buna metoda la care se poate apela in cazul in care esti in criza de timp. Trebuie testate pe o portiune mica de piele pentru a evita eventualele reactii secundare (iritatia) de pe suprafata pielii. In general, inainte de a aplica crema trebuie umezita pielea cu apa calduta. Rezultatele vor aparea dupa aproximativ 10-15 minute. Dezavantajele sunt cresterea rapida si tepoasaa parului odata cu mai multe aplicari.

  • Lama de ras

Aceasta metoda este ieftina si eficienta in cazul epilarii pe picioare sau zona axilei. Inainte de trecerea usoara a lamei trebuie aplicate spuma de ras si gel de dus .Din pacate pot aparea iritatii ale pielii, precum bubitele.

  • Epilarea orientala

Este o metoda mai veche si se foloseste de un amestec de lamaie, apa si zahar. Se poate face si acasa, neexistand riscul de iritatii, insa este greu de folosit si dureaza mai mult.

  • Epilarea cu ceara calda

Ceara se aplica in sensul cresterii firelor, pe pielea uscata. Ca avantaje putem mentiona incetinirea cresterii parului. In alta ordine de idei, putem spune ca este o metoda destul de dureroasa si cotsisitoare, care se face in general la saloanele de specialitate.

  • Epilarea cu benzi depilatoare

Benzile trebuie incalzite intre palme si aplicate pe zona respective, iar dupa cateva secunde trebuie trase. Acest tip de epilare se poate realize oriunde, incetinind considerabil cresterea parului. Dezavantajul este reprezentat de riscul ruperii firelor de par.

  • Epilarea definitiva

Aceasta reprezinta in mare indepartarea firelor cu ajutorul luminii. Exista doua tipuri de epilare definitiva: cu laser sau cu lumina intens pulsata. Prima varianta este cea preferata, deoarece nu doare si este ieftina. Deasemea, putem mentiona ca are efecte de lunga durata. In general, procesul se intinde pe 6-8 luni, in functie de statusul hormonal, fototipul pielii si caracteristicile parului. Avantajele acestei epilari sunt diverse: se realizeaza eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a pielii, indiferent de culorile parului, micsorarea porilor pielii si eliminarea ridurilor, scoaterea leziunilor vasculare, eliminarea leziunilor pigmentate (pete locale, pete de varsta, pete de soare). Deasemenea, epilarea definitiva reprezinta un tratament anti acneeic, imbunatatirea calitatilor pielii odata cu eliminarea defectelor acesteia, intinerirea, imbunatatirea si tonificarea pielii. Rezultatele epilarii definitive sunt eficiente si asigura o folosire simpla si prietenoasa.

Aparatele folosite in scopul efectuarii acestui proces de epilare definitiva se pot gasi pe diferite site-uri, precum www.tpb.ro. Preturile pot incepe de la 800 de lei si pot ajunge chiar si la valoarea de 75 000 de lei ( in cazul unui aparat strict professional) , in functie de caracteristicile si performantele aparatului dorit.

Tot aici gasiti si alte produse recomandate, din categoria top vanzari sau produse noi , toate putin fi comandate online si livrate in cel mai scurt timp.

Reclame