Vrei sa intri in posesia unor motoaspiratoare marca Fiorentini din Italia, renumele si calitatea acestora fiind binecunoscute in toata lumea? De acum incolo acest lucru este foarte usor. Iei legatura cu Dutescu Profesional Cleaning din Arges, unic importator si distribuitor al brandului Fiorentini in tara noastra, si produsele iti sunt livrate cat mai rapid.

Motoaspiratoare Fiorentini – “Noi curatam lumea”

Motoaspiratoare sunt echipamente de curatenie profesionale intrebuintate in special pentru aspirarea cat mai eficienta si mai rapida a unor suprafete mai mari sau mai mici cum sunt sediile de birouri, hale industriale, mall-uri sau supermarket-uri.

Despre motoaspiratoarele Fiorentini putem spune ca sunt produse cu traditie de care cu siguranta vei fi incantat. Cand spui Ing. O. Fiorentini te gandesti la calitate, robustete, motoaspiratoare compacte, deosebit de eficiente.

Ing. O. Fiorentini face totul pentru oameni punand mereu accent pe bunastarea clientilor si pe oferirea de produse de calitate superioara. Tocmai de aceea, compania isi selecteaza foarte riguros angajatii si le ofera training constant pentru a face treaba buna in permanenta.

Noile modele de motoaspiratoare de la Fiorentini sunt in intregime rezultatul unei productii 100% “made in Italy”, oferind solutii inovatoare, tehnologii de ultima ora, profitand din plin de cele mai noi tehnologii pe care le-a combinat cu un design atractiv, elegant si functional.

Fiorentini este un punct de reper pentru motoaspiratoare, astfel incat daca-ti doresti calitate va trebui sa cumperi acest brand care-ti va depasi asteptarile si toate caracteristicile concurentei. Si cum sloganul companiei este “We clean the world”, poti fi sigur ca impreuna cu motoaspiratoarele de la Fiorentini vei face treaba excelenta!

Avantaje motoaspiratoare Fiorentini

Si acum sa spunem cateva cuvinte despre caracteristicile tehnice si avantajele motoaspiratoarelor Fiorentini:

  1. Sunt motoaspiratoare foarte puternice;
  2. Au o capacitate de absorbtie deosebit de ridicata;
  3. Se utilizeaza cu precadere pentru aspirarea deseurilor cum ar fi paharele de plastic, resturile de stofa, resturile metalice sau de sticla, adica pentru aspirarea unei categorii de deseuri ce ridica probleme serioase unor aspiratoare obisnuite;
  4. Se folosesc pentru igienizarea suprafetelor mari cum sunt salile de concert sau stadioanele mari sau orice alte locatii unde se aduna o cantitate foate mare de deseuri foarte greu de adunat;
  5. Sunt robuste si rezista gradului de uzura;
  6. Au preturi competitive de achizitie.

Acum si in Romania, motoaspiratoare Fiorentini

Daca motoaspiratoare marca Fiorentini din Italia iti fac cu ochiul si vrei si tu sa profiti de ele, de acum incolo acest lucru este posibil si iti este la indemana. Dutescu Profesional Cleaning este unic importator al acestor echipamente de curatenie profesionale, iar tot ce ai de facut este sa pui mana pe telefon pentru a-ti primi produsul dorit.

Nu trebuie sa comanzi tu in strainatate, nu trebuie sa te complici cu transportul sau sa astepti luni de zile pana vei intra in posesia motoaspiratorului dorit. Acum acest lucru este posibil simplu, prin intermeiul companiei Dutescu Profesional Cleaning din Arges.

Dutescu Profesional Cleaning importa in permanenta motoaspiratoare Fiorentini si le are pe stoc intotdeauna astfel incat tu sa intrii in posesia lor cat mai rapid. Iar pretul de achizitie este competitiv!

Reclame