inchirieri auto

Ati luat in calcul vreodata posibilitatea  de a va bucura de avantajele unui automobil fara ca acesta sa fie neaparat al dumneavoastra? Nu! Nu ma refer sa il furati sau ceva, nici voba, insa vreau sa va prezint cateva dintre avantajele serviciilor de inchirieri auto.

Este adevarat ca acest gen de servicii a luat amploare cu putin timp in urma insa in prezent pare sa beneficieze de tot mai multi clienti atat din domeniu IMM-urilor cat si din randul persoanelor fizice. Oare de ce? Ei bine pentru ca este mai comod, mai simplu si costa si mai putin. Nu ma credeti?

Inchiriei auto- confortul suprem la preturi mici!

Cea mai avantajoasa varianta atunci cand alegeti serviciile de inchirieri auto este sa incheiati un contract pe termen lung. Nu ca sa nu mai scapati de masina, ci pentru ca in acest fel beneficiati de toate avantajele oferite de un automobil, fara sa fiti nevoit sa scoateti din buzunare sume impersionante.

De exemplu daca inchiriati o masina pe termen  lung, ceea ce inseamna mai mult de 30 de zile, scapti de: plata taxelor si a impozitelor, intrucat aceasta nu va apartine in acte, nu sunteti obligat sa platiti dumneavoastra darile care Stat. De acest lucru se ocupa firma de inchirieri auto, de asemenea scapati si de plata si stresul asigurarii, nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta intretinerii sau a reviziilor si mai mult decat atat; va puteti bucura in fiecare luna de alta masina. In martie puteti avea un Audi, iar in aprilie un Seat. Interesant! Corect?

Cat despre costuri, politica acestor companii este extrem de interesanta si mai ales avantajoasa  in momentul in care aveti nevoie de o masina pentru o perioada mai lunga de timp; astfel incat pretul scade considerabil in comparatie cu situatiile in care doriti sa o inchiriati doar pentru un weekend sau pentru  zi. In orice caz, pentru un pret exact aveti nevoie de o analiza personalizata; in sensul ca  puteti primii informatii exacte asupra pretului daca intrati si tastati perioada in care va este de folos masina dar si modelul ales. E foarte simplu!

 WLC- cea  mai buna companie de inchirieri auto din Bucuresti!

Doriti sa plecati in vacanta cu prietenii si masina dumneavoastra este neincapatoare? Puteti  inchiria un Mercedes Vito pentru cea  mai interesanta excursie, prin cele mai interesante locuri. Sunteti plecat in interes de serviciu prin tara cateva zile  si nu ati vrea sa plecati la drum cu automobilul personal? Puteti alege sa inchiriati o masina. Este mult mai simplu si  mai avantajos.

Daca intrati pe site-ul celor de la WLC: inchirieri-masini.ro  gasiti acolo toate detaliile de care aveti nevoie pentru a beneficia de cele mai bune servicii inchirieri auto din Bucuresti si nu numai. Cele mai ravnite modele de masini precum Seat Ibiza, Audi A6, Ford Focus sau Opel Astra, la preturile cele mai avantajoase si in cea mai buna stare, va stau la dispozitie oricand aveti nevoie de o masina excelenta! WLC- cea mai buna  companie de inchirieri auto din Bucuresti!

Reclame