Sezonul rece se apropie. Asigura-le angajatilor tinuta adecvata, mai ales daca isi desfasoara activitatea in mediul exterior. In afara de manusi, pantaloni si caciula, au nevoie si de haina vatuita. Uita-te prin oferta Pyf Production si comanda ce iti trebuie!

Haina vatuita pentru iarna ce vine!

Recomandabil este ca intotdeauna sa le asiguri angajatilor conditii optime de munca. Daca administrezi o firma de securitate si paza, spre exemplu, este necesar sa dai comanda de haina vatuita pentru fiecare angajat. Intrucat el patruleaza si in exteriorul unei cladiri, nu doar in interior, are nevoie de ceva care sa-i tina de cald. Uita-te prin oferta de la Pyf Production!

In functie de domeniul de activitate al firmei, poti comanda haina vatuita termoizolanta sau impermeabila. Prima tine cald si nu lasa aerul rece sa patrunda, iar a doua nu permite apei sa intre in material. Daca vrei asa ceva, ia legatura cu reprezentantii Pyf Production! Poti sa le comanzi din diferite materiale sau in diverse combinatii.

Ce au special hainele vatuite? Spre deosebire de cele clasice, pe care ni le cumparam de prin magazine, acestea au un strat termoizolant si insertii reflectorizante (pot fi scoase, dupa preferinte). In plus, gluga este incorporata in guler sau detasabila, astfel incat sa asigure necesarul de caldura si la ceafa si cap, se pot regla in partea de jos, sunt foarte comode si, bineinteles, se gasesc cu mai multe marimi, de la M la XXXL.

Da comanda de haina vatuita de la Pyf Production! In maxim 3 zile lucratoare o vei primi, prin intermediul unei firme de curierat.

5 avantaje utilizare haina vatuita

Haina vatuita nu se compara cu haina clasica. Desi se poate crede ca un pulover luat in plus suplineste lipsa hainei vatuite, nu este asa. Iata de ce este recomandata aceasta:

– are un strat termoizolant. Acest lucru inseamna ca nu permite pierderea caldurii, dar nici patrunderea aerului rece din exterior. Cu alte cuvinte, mentine o temperatura a corpului constanta;

– este perfecta pentru persoanele care lucreaza multe ore in mediul exterior sau care parcurg pe jos o distanta mai mare;

– nu este voluminoasa. Asadar, persoana care o imbraca se simte confortabil si are libertate de miscare;

– este ideala pentru cei corpolenti, care isi gasesc haine pe masura mai greu;

– are o durata de utilizare indelungata.

 

Pyf Production – furnizor de haina vatuita

 

Firma Pyf Production se ocupa cu importul, productia si comercializarea de echipamente de protectie si lucru, avand o experienta in domeniu de mai bine de 20 de ani.

In oferta vei gasi: imbracaminte paza, imbracaminte iarna, imbracaminte impermeabila, manusi protectie, lucruri pentru protectia capului, produse necesare pentru lucru la inaltime s.a.m.d.

Poti comanda orice doresti! Totul este de calitate superioara, iar comenzile sunt onorate cu promptitudine.

Esti in cautare de haina vatuita? Nu rata oferta de la firma Pyf Production! Gasesti aici nu doar cele mai bune produse, ci si cele mai bune preturi de pe piata. Pentru mai multe detalii uita-te pe site-ul http://www.pyfprod.ro/.

Date de contact

Adresa: Craiova, str. Luminitei, nr. 28

Telefon: 0724.875.238, 0722.970.181

Reclame