Atunci cand vine vorba de calitatea Grohe, aceasta poate fi vazuta, simtita si atinsa in cazul tuturor produselor ce poarta aceasta marca. Fie ca vorbim despre baterii lavoar pentru baie, cada, dus sau bucatarie, toate sunt create folosind cele mai avansate tehnologii si tehnici precum si o experienta acumulata in cursul a 200 de ani. Acest lucru se oglindeste in durata de viata a produselor dar si in eficienta, ingeniozitatea si confortul pe care aceste produse le au. Siteul nostru, http://www.baterii-lux.ro va ofera accesul la toate produsele Grohe astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de rezultatul imbinarii dintre tehnologie, experienta si inovatie.

Deoarece dorim sa va oferim o imagine de ansamblu a calitatii, vom parcurge etapele prin care sunt produse niste baterii lavoar plecand de la stadiu de proiectare pana la zecile de teste prin care trec toate produsele Grohe inainte de a ajunge pe rafturile furnizorilor.

De la idee la baterii lavoar

Orice tip de baterii lavoar pleaca de la o idee, fie ca vorbim de o idee a simplitatii, inovatoare sau de un produs luxuriant, toate sunt proiectate folosind solutii de proiectare digitala in 3D, aceasta fiind executata de catre cei mai buni ingineri proiectanti.

Dupa stadiul de proiectare, seria de baterii lavoar ajunge la procesul prin care sunt executate matritele de turnare. Acestea sunt facute exact ca si in cazul celor folosite pentru componentele celor mai performante motoare auto. Nispiul este amestecat cu agenti speciali ce solidifica nisipul in forma dorita.

Cu ajutorul robotilor industriali, aliajul special Grohe este turnat in matrite, formand astfel scheletul din care aceste baterii lavoar vor prinde viata. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul sutelor de procese de prelucrare prin slefuire asistata de senzori performanti optici si de presiune. Astfel, precizia si finetea produselor este una de neegalat.

Dupa orice etapa a productiei, toate tipurile de produse, baterii lavoar, baterii de bucuatarie, accesorii, etc. sunt supuse unor teste amanuntite pentru a detecta orice imperfectiune pentru ca aceasta sa fie indreptata din timp, sau pentru a relua procesul. In timp ce partea metalica prinde viata, in alt segment al facilitatii de productie de baterii lavoar prind forma elementele interioare din ceramica.

Toate tipurile de baterii lavoar sunt testate de foarte multe ori

Odata ajunse in punctul de asamblare, toate tipurile de baterii lavoar sunt inspectate atent pentru a depista orice eroare de fabricatie, urmand ca apoi elementele interne sa fie asamblate in interiorul structurii metalice. Deja putem vorbi de baterii lavoar finalizate, insa, ele nu sunt gata de a ajunge pe rafturi deoarece acestea trebuie sa mai treaca un ultim test. Prin esantionare se aleg cateva baterii lavoar ce sunt introduse in vase cu diferiti agenti corozivi si de deteriorare. Acest test are rolul de a testa eficienta stratului StarLight, renumit pentru rezistenta sa la factorii chimici dar si cei fizici.

La final, setul de baterii lavoar primesc eleganta emblema Grohe, simbol al calitatii si a garantiei de peste 5 ani pe care aceste produse o au. Asadar, de fiecare data cand ne vizitati siteul www.baterii-lux.ro si alegeti baterii lavoar ce poarta aceasta marca veti sti ca aveti in posesie si in uz un produs de calitate.

Anunțuri