Va ganditi la vacanta, dar stati cu grija gospodariei pe care o lasati acasa.

Sunteti plecat des peste noapte in delegatii in alte orase si sunteti ingrijorat pentru siguranta familiei.

Va plac masinile, dar nu aveti incredere in siguranta garajului pe care il folositi.

Ati deschis un magazin, insa micii hoti va fac sa simtiti pierderi considerabile in fiecare luna.

Indiferent de dimensiunea casei, de pasiunile pe care le aveti sau de afacerea la care lucrati, instalarea unui kit de supraveghere video va poate aduce linistea atunci cand sunteti departe de casa, va poate asigura protectia bunurilor de valoare si poate reduce semnificativ rata infractionalitatii.

Kit de supraveghere video de ultima generatie de la Big IT Solutions

La Big IT Solutions sunt disponibile in oferta trei tipuri de kit de supraveghere video:

  • Kit supraveghere IT
  • Kit supraveghere AHD
  • Kit supraveghere analogic

In gama de modele de kituri de supraveghere IT regasim si caracteristicile enumerate in continuare: posibilitatea de a inregistra si reda imaginile inregistrate pe 9 camere diferite, vizualizarea imaginilor live sau inregistrate de pe orice dispozitiv cu conexiune internet – calculator, laptop, telefon, tableta, optiuni variate pentru inregistrarea datelor – inregistrare in bucla, la detectie de miscare sau inregistrare automata, controlul PTZ care permite controlarea unei camere de supraveghere prin realizarea optiunii de zoom de exemplu, capacitate de rotire pana la 270 grade pe orizontala si 120 grade pe verticala – astfel se pot urmari pe ansamblu miscarile unei persoane suspecte. Caracteristicile acestui tip de kituri de supraveghere video il recomanda pentru utilizarea atat pentru uz casnic, cat si profesional.

Kiturile de supraveghere video AHD sunt compuse din DVR, camere de supraveghere si accesorii. Acest sistem poate cuprinde maxim 4 camere si prezinta caracteristici precum inregistrare in timp real, posibilitatea de a revedea imagini inregistrate, optiunea de back-up, control PTZ si accesul de la distanta.

Kiturile de supraveghere analogice sunt cele mai accesibile ca pret si pot avea si ele 4 camere. Unele modele prezinta camere wireless.

Toate modelele comercializate sunt detaliate pe site-ul celor de la Big IT Solutions. In link-ul urmator se regaseste oferta completa disponibila de kituri de supraveghere video: http://bigit.ro/kituri-supraveghere/.

Echipa specializata pentru comercializarea unui kit de supraveghere video profesionist

Alegerea unui kit de supraveghere video eficient, precum si montarea, punerea in functiune si reglarea unui astfel de sistem pot fi cu usurinta realizate alaturi de un partener profesionist, specializat in astfel de produse de securitate. La Big IT Solutions se comercializeaza un numar mare de produse legate de protectia si securitatea imobilelor si a bunurilor. Recomandarile specialistilor pot ajuta la alegerea celui mai bun sistem pentru spatiul pe care doriti sa-l protejati prin montarea de kituri de supraveghere video.

Fiecare cerinta este analizata de catre reprezentantii Big Solutions, iar recomandarile facute sunt personalizate in functie de specificul spatiului care trebuie protejat si a activitatii care se deruleaza in mod normal in zona. Produsele moderne si serviciile specializate respecta standardele europene in domeniu si ofera un grad ridicat de protectie si siguranta, indiferent de kitul de supraveghere ales.

Reclame