Gastronomia si creativitatea fac casa buna impreuna. Torturile au trecut de mult de forma rotunda banala si decoratiunile cu floricele comestibile. Astazi a pregati un tort a devenit o arta. Fiecare tort ia forma si tema sarbatorii respective, iar cel mai surprins dintre toti va fi chiar sarbatoritul.

La nivelul cel mai inalt al artei gastronomice dulci se afla modelele noi de torturi nunta. Cu design-uri din ce in ce mai creative, o paleta coloristica extrem de bogata si cu decoratiuni de multe ori parca direct desprinse din cele mai romantice povesti de dragoste, torturile de nunta sunt reginele cofetariei si mai apoi ale petrecerii in sine.

Torturi nunta inventive si originale la Giorginio

Asadar un bun cofetar este si un bun modelator si un excelent decorator. In gama de torturi nunta importanta gustului este egalata de un design personalizat, atent ales dupa personalitatea mirilor, tema nuntii, culorile decorative si nu in ultimul rand, numarul de invitati.

Un tort cu etaje sau un tort dreptunghiular, oricare model poate fi vedeta petrecerii. Decoratiunile comestibile modelate cu maiestrie de cofetarii maiestrii vor atrage cu siguranta admiratia invitatilor care vor veni sa faca poze la tort mai ceva ca la pozele din parc. Nu este o gluma, tortul de nunta a devenit un invitat de seama la eveniment si in multe cazuri, de el depinde succesul sau dezamagirea evenimentului.

La cofetaria Giorginio pe site exista o galerie de torturi stransa sub forma unui album din care viitori miri se pot inspira. Modelele diverse, inedite si cu atentie realizate indica niste maini pricepute si dibace, precum si o minte creativa si uneori glumeata. Albumul Giorginio este disponibil si in urmatorul link: http://www.giorginio.ro/album.html.

Mireasa si torturi nunta, vedetele petrecerii

Se stie ca mireasa este mereu in centrul atentiei al unei nunta. Avem rochia de mireasa, buchetul miresei, dansul miresei, furatul miresei si nu in ultimul rand tortul miresei. Tortul a devenit totusi un deliciu culinar cu drag asteptati de invitati si cu multa emotie primit de catre miri.

Decorarea si design-ul pentru torturi nunta au depasit demult imaginatia unui invitat de rand. Imaginatia unui cofetar impletita cu indemanarea in modelare scoate la iveala nu doar delicii culinare, ci adevarate opere de arte, de care iti pare chiar rau uneori cand trebuie sa le tai in felii.

Forme inediate, etaje supradimensionate, decoratiuni cu flori naturale, figurine din fondant atat de realiste, punerea in scena a unei adevarate povesti pentru cei doi indragostiti chiar pe tort, culori incredibile si gust pe masura, toate au revolutionat practic realizarea torturilor de nunti si au adus aceasta indeletnicire pe noi culmi artistice. Miresele isi doresc torturi senzationale, care sa exprime dragostea dintre miri si sa incante invitatii in aceeasi masura. Nimic nu mai este imposibil in materie de torturi, orice tema poate fi realizata si orice forme si figurine pot fi modelate.

La Giorginio, specialistii cofetari pun la dispozitia clientilor intreaga experienta castigata, de cateva sute de torturi cu modele diferite.