Curtile betonate sunt de domeniul trecutului la fel si spatiile publice ¨sufocate¨ de praf. Acolo unde peisajul urban devine banal, iar amenajarile curtilor o chestiune de prost-gust, se impun lucrari de peisagistica sau amenajari spatii verzi. Nimic nu se compara cu un peisaj proaspat, natural si efervescent. Daca la toate acestea adaugi si elementul estetic, totul tinde sa devina spectaculos!

Pentru servicii de amenajari spatii verzi exclusiviste si in tendinte, consulta oferta Odu Green Roof si lasa ca spatiul din jurul tau sa prinda viata, sa prinda culoare! Avand la activ un portofoliu impresionant de lucrari si clienti din toata tara, Odu Green Roof este una dintre cele mai inspirate alegeri in materie de amenajari spatii verzi.

Odu Green Roof executa amanajari spatii verzi complexe, de amploare dar si lucrari de dimensiuni mai mici. Indiferent de tipul proiectelor, firma contribuie decisiv la infrumusetarea si personalizarea unei zone prin alternative originale pe piata de profil din Romania. Una dintre lucrarile de referinta ale firmei este ¨acoperisul verde¨.

Indiferent ca esti adeptul plantelor exotice ori a celor clasice, Odu Green Roof iti pune la dispozitie amenajari spatii verzi de la A la Z.

Amenajari spatii verzi-Odu Green Roof. Sofisticat si proaspat!

Un spatiu verde amenajat ca la carte este asemeni unei guri de oxigen. Lucrarile de acest gen nu sunt doar o chestiune de design ci si de sanatate, de stare de bine. Un parc amenajat cu plante colorate, arbusti de dimensiuni mari si gradini japoneze nu face nimic altceva decat sa aduca o pata de culoare intr-o ¨masa¨ de gri, de banal, asa cum este orasul ¨traditional¨.

Cand atmosfera oraselor devine mult prea sufocata de cotidian, ia o pauza si vitalizeaza-te intr-o gradina amenajata conform celor mai stricte rigori. O poti avea acasa sau, te poti bucura de ea chiar si intr-un spatiu public, asta in cazul in care cineva intuieste necesitatea unui astfel de loc!

Pentru amenajari spatii verzi de inalta clasa, conform oricaror viziuni, exista Odu Green Roof!

Amenajari peisagistice, la tine acasa

Imagineaza-ti ca te poti rasfata intr-o gradina inspirata din revistele de specialitate chiar la tine acasa. Odu Green Roof transforma orice idee in realitate si fiecare centimetru patrat intr-o zona sofisticata, verde si mereu proaspata.

Pentru serviciul de amenajari spatii verzi, compania din Targu Mures iti pune la dispozitie proiectare in 2si 3 D. Gratie tehnologiei, vei putea stabili prioritatile, vei putea alege stilurile de amenajare si vei avea in fata ochilor rezultatul virtual.

Odu Green Roof poate executa o multitudine de elemente de peisagistica, printre care:

 • gazon
 • pavaje rustice sau din piatra naturala
 • gradini alpine, gradini japoneze
 • lacuri, paruri, cascade, fantani arteziene
 • garduri vii
 • ronduri de flori
 • gradini uscate/xerogarden
 • pergole acoperite de plante agatatoare
 • acoperisuri verzi intensive si extensive
 • copaci mari pe aliniamente
 • plante solitare mari

Elementele de peisagistica realizate de Odu Green Roof sunt dedicate nu doar spatiilor rezidentiale ci si zonelor publice, precum parcurile. Compania asigura inclusiv tarife excelente, accesibile oricarui proiect. Intreaga oferta in materie de amenajari spatii verzi o gasesti pe www.odu.ro.

Reclame