Ati observat ca, de ceva vreme, masina scoate un fum negru, acceleratia este mai lenta, iar consumul de ulei a crescut simtitor? Inseamna ca sunteti in cautarea unui prestator de servicii reconditionari turbine, caci aceasta este problema cu care va confruntati. Solutia vine de la turbina-reparata.ro, service autorizat si centru de reparatii turbine, cu sediul in Bucuresti, care efecueaza lucrari doar cu piese originale Garrett. Serviciile acopera o gama variata de aplicatii, de la reconditionari turbosuflante, la hibrizi turbo pentru tuning si vanzari turbine auto.

De ce sa apelati la Turbina-reparata.ro pentru reconditionari turbine?

Recomandarea de a apela la Turbina-reparata.ro pentru reconditionari turbine deriva din seria de avantaje pe care le veti obtine in urma acestei colaborari:

  • pentru orice reparatie turbo se percepe un pret fix, de 900 de lei, in acest fel compania mentinandu-si pozitia de lider pe piata de profil
  • garantia oferita este de 12 luni, fara limita de km
  • o turbina reconditionata in acest service/centru specializat are o durata de viata egala cu a unei turbosuflante noi, prin faptul ca sunt folosite numai kituri originale, iar lucrarile se efectueaza cu maxima seriozitate si responsabilitate
  • gama auto pentru care se executa reconditionari turbine este extrem de diversificata: Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Honda, Jaguar, Lancia, Mercedes Benz, Nissan, Porsche, Seat, Suzuki, Wolkswagen, Audi, Citroen, Fiat, Hyundai, Jeep, Land Rover, Mini Cooper, Opel, Renault, Skoda, Toyota, BMW, Dacia, Ford, Iveco, Kia, Mazda, Mitsubishi, Peugeot, Saab, Smart, Volvo

                   In ce constau lucrarile de reconditionari turbine?

          Este recomandat sa apelati numai la service-uri autorizate de catre Registrul Auto Roman (RAR) pentru lucrari de reconditionari turbine, astfel incat sa beneficiati de certificat de garantie.

Reconditionarea consta in demontarea turbinei, curatarea acesteia si identificarea problemelor tehnice. Toate componentele defecte se inlocuiesc cu unele noi, iar in etapa finala turbocompresorul este supus unor teste dinamice restrictive conectate la procesul de echilibrare a sistemului de rotatie. Dispunand de masini de echilibrat profesionale, de ultima generatie, Turbina-reparata.ro garanteaza respectarea celor mai stricte norme ale producatorului si cea mai inalta calitate a serviciilor efectuate.

Cele mai frecvente cauze care duc la defectarea turbinei sunt gradul ridicat de uzura al autoturismului, patrunderea unui corp strain in admisie, lipsa ungerii turbosuflantei si supraturarea motorului. Oricare ar fi problema, nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji, specialistii de la turbina-reparata.ro fiind in masura sa va ofere servicii de reconditionari astfel incat turbina sa functioneze la aceiasi parametri cu una noua.

          Turbina-reparata.ro – gama variata de servicii

Pe langa reconditionari turbine, Turbina-reparata.ro va mai pune la dispozitie:

  • chip tuning – remapare soft, turbina custom, turbina marita , upgrade turbo, upgrade injectoare, obtinandu-se castiguri de putere cuprinse intre 5% si 90% fata de fabrica (12 luni garantie)
  • supapa vacuumatica Turbo Presiune, piese noi, originale Garrett
  • reparatie actuator electronic si reglaj supapa electronica pentru diverse clase si marci auto (BMW, Mercedes, Ford Mondeo), cu echipament de ultima generatie
  • turbine noi, cu preturi pornind de la 400 euro, garantie 1 an

Pentru detalii vizitati www.turbina-reparata.ro sau contactati-i direct pe reprezentantii companiei – 0764.379.317, 0754.455.425, contact@turbovit.ro!

Anunțuri