In momentul in care detii o functie importanta in conducerea unei firme, ba mai mult, esti chiar patronul, trebuie sa ai in vedere si ceea ce astazi poarta denumirea de cadouri corporate. Poate ca esti de moda veche si consideri ca o strangere de mana sau un simplu “multumesc” ar trebui sa fie suficient, insa, daca vrei sa-ti stimulezi angajatii, sa-ti fidelizezi clientii sau sa-ti impresionezi partenereii de afaceri castigandu-le increderea, nu rata ocazia de a te folosi si tu de influenta magica a cadourilor corporate.

Cadouri corporate vorbesc despre tine si despre afacerea ta

Cadouri corporate au ca destinatari partenerii de afaceri, colegii sau sefii, cat si clientii si colaboratorii companiei. Care sunt ocaziile cand se ofera in dar cadouri corporate? In primul rand, amintim de sarbatorile importante de peste an precum Craciunul si Pastele. Mai trece pe lista si aniversarea companiei, aniversarile sefilor, colegilor sau a partenerilor de afaceri, diverse evenimente deosebit de importante pentru companie, inaugurari sau lansari de produse si vei obtine o lista foarte lunga, ocazii in care cadouri corporate pot deveni atuul tau.

Cum trebuie sa arate cadourile corporate ideale? Trebuie sa fie deosebite, elegante, unice si originale. Trebuie sa aiba stil si sa fie chiar personalizate cu propriul tau brand. Insa pe langa cadoul in sine nu uita si de ambalaj. Opteaza pentru pungi ECO personalizate sau pungi simple din hartie, de asemenea personalizate, sau pentru cutii cadou deosebite.

Si pentru ca-ti doresti sa ai un real succes cu aceste cadouri, alege-ti un furnizor potrivit, alege Cadouridetop.ro, magazinul online ce te intampina cu categorii de top cadouri corporate.

Propuneri cadouri corporate de la Cadouridetop.ro

Totul trebuie sa fie perfect pana in cele mai mici detalii, de la cadouri corporate pana la ambalaje, fie ca vrei sa le oferi de Craciun sau de aniversarea companiei, angajatilor sau partenerilor de afaceri.

De ce sa alegi cadouri corporate de la Cadouridetop.ro? Deoarece acest magazin online iti propune o varietate impresionanta de astfel de cadouri, toate articolele sunt de calitate, deosebite, unice, cu stil, sunt ambalate intr-un mod elegant si au si preturi foarte bune.

Care sunt propunerile Cadouridetop.ro in ceea ce priveste cadouri corporate? Iata un top care-ti va oferi diversitate si unicitate:

  1. Office. In primul rand este vorba despre accesorii pentru birouri, urmate de lupe, lampi, harti inramate si suporturi carti. Toate acestea pot fi cadouri corporate stilate pentru angajati si clienti;
  2. Instrumente de scris. Pixuri din lemn de trandafir, instrumente de scris Parker sau Waterman sunt cadouri corporate de mare valoare si pot fi oferite partenerilor de afaceri deosebit de importanti;
  3. Instrumente de masurare. Statii meteo, termometre, clepsidre, timere, cantare, alcoolmetre, toate pot fi personalizate si oferite in dar;
  4. Vin. Accesorii pentru vin, suporturi pentru       vin, minibaruri sau globuri pamantesti, aceasta categorie este deosebit de ofertanta;
  5. Portofele. Sunt cadouri utile si elegante in aceeasi masura si te pot reprezenta cu succes;
  6. Electronice si gadgeturi. O categorie aparte, in tendinte;
  7. Obiecte promotionale pentru acasa. Obiecte promotioanle ce se pot folosi in bucatarie, cani, termosuri, cantare sau sorturi, toate personalizate sunt cadouri corporate ideale.
Reclame