Vrei sa te asiguri ca locuinta ta este protejata impotriva factorilor externi si vrei sa optezi pentru solutii fiabile? Cauti o firma care asigura servicii de impermeabilizare fatade pentru casa ta? Cu Termopol, esti sigur ca ai ales cele mai bune solutii in ceea ce priveste impermeabilizarea.

Aceste servicii de impermeabilizare fatade se adreseaza in special celor care detin case vechi si vor sa le protejeze de umiditate si de conditiile metereologice nefavorabile. Expertii de la Termopol iti vor pune la dispozitie materiale de cea mai buna calitate pentru lucrari de lunga durata. Alege si tu ce este mai bun pentru casa ta!

Ce inseamna impermeabilizare fatade?

Sa cunosti gradul de impermeabilitate a unei cladire este de datoria fiecarui proprietar care vrea sa isi protejeze case corespunzator: acest grad de impermeabilitate se poate afla conform Codului Tehnic al Cladirilor, recurgand la specialisti in domeniu si la echipamente de ultima generatie. Prin acest grad de impermeabilitate, se doreste sa se afle riscul la care este expusa o casa atunci cand vine vorba despre precipitatii si scurgeri care ar putea sa apara din teren sau din condens. Pentru a preveni acest risc, se apeleaza la servicii de impermeabilizare fatade.

Pentru a-ti face o idee in legatura cu gradul de impermeabilitate, trebuie sa stii ca o cladire joasa in mediul urban localizata intr-o zona cu putine precipitatii si putin vant are un grad de impermeabilitate de 1. In extrema cealalta, o cladire inalta in mediul rural plasata intr-o regiune cu numeroase conditii de ploaie si de vant are un grad de impermeabilitate 5. Aceste aspecte sunt stabilite de experti  in domeniu care iti vor furniza si cele mai bune solutii in materie de impermeabilizare fatade.

Daca vei opta pentru poliuretan pulverizat in ceea ce priveste serviciile de impermeabilizare fatade, trebuie sa stii ca acest material respecta intocmai cerintele cerute si anume, este un izolator termic non-hidrofil care se aplica in mod continuu si stabil. Aplicarea se face direct pe suprafata exterioara a casei fara sa fie nevoie de alte elemente ajutatoare. Odata ce are loc aplicarea solutiei, aceasta duce la formarea unui strat continuu care imediat dupa expandare, ajunge sa creeze o bariera impermeabila.

Aceasta bariera impermeabila care se obtine dupa aplicarea solutiei de poliuretan are rol in impiedicarea patrunderii precipitatiilor si totodata, a schimbului de gaze. Aplicarea poliuretanului se face intr-un mod extrem de simplu si in mod continuu, cu ajutorul unui pistol de pulverizare. Poliuretanul este solutia perfecta pentru impermeabilizare fatade atunci cand constructia ta este din caramida, lemn, ciment etc.

Cum poti beneficia si tu de servicii de impermeabilizare fatade?

Si tu poti opta pentru lucrari de impermeabilizare fatade realizate cu ajutorul poliuretanului pulverizat multumita celor de la Termopol! Compania are o experienta vasta in servicii de fatade ventilate, izolatie fonica, izolatie termica, izolatie spuma poliuretanica, izolatie acoperisuri, izolatie ignifuga etc., servicii la baza carora se afla poliuretanul. Fiind un material cu numeroase calitati, poliuretanul se dovedeste un foarte bun izolator pe care ar trebui sa il ai in vedere. Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite de Termopol, nu iti ramane decat sa ii contactezi pe ei: cand vrei lucrari de calitate, vrei de fapt sa colaborezi cu Termopol!

Termopol – solutia sigura in lucrari de impermeabilizare fatade!