Pungile de cadou sunt foarte des utilizate datorita numeroaselor avantaje si functionalitati pe care care le prezinta, precum protejarea cadoului aflat in interior.

Daca vrei sa daruiesti un cadou mai special, mai deosebit si cauti pungi cadou speciale, si nu stii la cine sa apelezi, AB Calipac este solutia perfecta! Firma vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de pungi cadou, din care iti vei putea alege punga potrivita si necesara, la un raport calitate-pret atractiv.

Pungile pentru cadou  se preteaza atunci cand vrei sa faci un cadou cu ocazia unei aniversari, petreceri, evenimente, etc.Tocmai de aceea, AB Calipac ofera clientilor interesati o multime de modele pentru astfel de produse, care sa se potriveasca cu evenimentul la care vei merge. Indiferent de persoana caruia doresti sa-i faci un cadou, alege o punga cadou deosebita.

Esti invitat la un eveniment si ai nevoie de pungi cadou deoebite? Alege AB Calipac!

Atunci cand vrei sa oferi un cadou unei persoanei dragi, acest implica rabdare in alegerea cadoului si atentie deosebita la cele mai mici detalii. Odata ales si cumparat cadoul, tot ce iti mai ramane de facut este sa alegi punga potrivita.

Modele de pungi cadou se gasesc in prezent pe piata intr-o gama variata, si anume: de la modele mici la modele mai mari, simple, cu personaje indragite de copii, cu flori, etc. Trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi o punga de cadouri, de evenimentul la care vei participa. De exemplu, daca vei participa la un botez, cel mai indicat ar fi sa alegi o punga de cadou cu personaje din desene.

Este mult mai usor si mai practic sa achizitionezi pungi cadou decat sa-ti pierzi timpul cu impachetarea cadourilor. In magazinele de specilaitate ,pungile de cadou iti sunt puse la dispozitie intr- o multitudine de modele, din care iti vei putea alege punga potrivita.

Tot ce iti ramane de facut este sa consulti oferta AB Calipac si sa iti alegi modelul preferat.

Cum poti intra in posesia acestor pungi cadou?

Pentru alegerea pungii de cadou potrivite, iti vine in ajutor AB Calipac, oferindu-ti o gama bogata de pungi cadou, pentru toate gusturile. Compania are ca principal domeniu de activitate producerea si comercializarea ambalejelor destinate promovarilor de succes. De exemplu, putem vorbi despre pungi cadouri, ambalaje destinate cofetariilor (cutii din carton pentru prajituri,curii pentru patiserie,tavite, cutii cu etaj pentru bomboane, cutii inalte pentr macarons, cutii cu 4 compartimente,cutii de prezentare,cutii in forma de con, in forma patrata, cutii cu geam, cutii cu magnet), ambalaje pentru sectorul vestimentar, industrial si multe altele.

Pungile comercializate de catre AB Calipac sunt realizate din materiale de inalta calitate, precum: carton, duplex, plastic transparent, hartie, etc. Compania mai pune la dispozitia clientilor si servicii de personalizare a ambalajelor.

Asadar, daca iti doresti o punga deosebita pentru cadoul pe care doresti sa-l oferi, alege AB Calipac- pungi cadouri, la un raport calitate-pret atractiv.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre produse si comenzi, acceseaza pagina web www.abcalipac.ro sau contacteaza reprezentantii –0264 433 561/ 0723 280 353.

Spor la cumparaturi!