Daca urmeaza sa va mutati la casa si nu stiti la ce solutie sa apelati pentru incalzirea acesteia? Considerati ca se merita sa investiti intr-un sistem intelligent si modern pentru furnizarea agentului termic? Ce parere aveti despre centrale termice cu peleti? Nu-i asa ca vi se pare o idee cel putin interesanta tinand cont de economiile anuale pe care le puteti face? Daca va intereseaza sa achizitionati o centrala termica cu peleti, puteti sa va indreptati atentia catre firma TermoDecor.

Despre TermoDecor, firma care va ofera centrale termice cu peleti de inalta calitate

Localizata in Baia Mare, aceasta firma isi intampina clientii atat in mediul online, cat si prin intermediul magazinului deschis in oras, cu produse variate, solutii moderne de incalzire. Aceasta firma ofera consultanta pentru a alege designul cel mai potrivit pentru casa dumneavoastra si se ocupa de executia instalatiei de incalzire, montare, punere in functiune. De asemenea, pentru toate produsele cumparate, inclusiv pentru centrale termice cu peleti se ofera garantie. Pentru a fi in topul preferintelor clientilor, aceasta firma se bazeaza pe profesionalismul si seriozitatea angajatilor sai si pe experienta acestora, care astfel pot oferi intr-un timp scurt raspunsuri si solutii la cererile acestora. Cea mai importanta caracteristica pentru centrale termice cu peleti comercializate de aceasta firma din Baia Mare, este calitatea.

Centrale termice cu peleti- caractestici generale

  • astfel de centrale termice cu peleti se pot conecta la instalatia de incalzire care este deja montata si pot sa functioneze foarte bine, in parallel cu panourile solare.
  • functionarea se realizeaza la cel mai inalt nivel de siguranta
  • au implementate tehnologii moderne, de ultime generatie
  • au rezervoare generoase, ceea ce le confera autonomie ridicata si pot fi alimentate suplimentar din siloz cu peleti/ buncar
  • sunt automate si ecologice
  • functioneaza pe baza de peleti din lemn, care sunt produsi din deseuri lemnoase
  • emisia de fum care rezulta din arderea peletilor este destul de scazuta
  • economisiti sume importante in fiecare an
  • utilizare destul de facila si pot fi programate in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra

Ce fel de centrale termice cu peleti puteti sa cumparati de la aceasta firma?

De la aceasta firma din Baia Mare aveti acum posibilitatea de a alege intre numeroase modele de centrale termice cu peleti. Puteti de exemplu opta pentru o centrala din gama Top Line, Basic 18 kW sau o centrala termica cu peleti Calgary 24 kW. Daca aveti nevoie de o centrala termica cu peleti cu autonomie destul de mare, puteti opta pentru Maxima 24 Kw. Fiecare model poate fi vizualizat daca accesati site-ul firmei-termodecor.ro.

Alegeti centrale termice cu peleti de la firma TermoDecor pentru a va bucura de confort si pentru a economisi sume importante in fiecare an

Firma TermoDecor este in momentul de fata una respectata si apreciata de foarte multi clienti. Alegeti sa colaborati cu aceasta firma si bucurati-va de confort in orice anotimp; alegand centrale termice cu peleti, veti avea oricand apa calda si caldura, platind mai putin decat daca ati utiliza sistemul centralizat de incalzire sau incalzirea pe gaz. Nu ezitati sa ii contactati pe cei de la TermoDecor prin telefon sau e-mail.

Reclame