Unul dintre cele mai cunoscute si mai practicate hobby-uri consta in pescuit. Impatimitii acestui sport se trezesc cu noaptea in cap, isi iau cele necesare si merg pe malul apei. Daca unii o fac din placere, altii transforma activitatea intr-o adevarata competitie. Esti pasionat de asa ceva si vrei sa le dovedesti tuturor ca povestile pescaresti au si un sambure de adevar? Atunci cumpara-ti articole pescuit la crap si transforma-te intr-un profesionist! Le gasesti in oferta Ideal Fishing!

Articole pescuit la crap – pentru pasionati, dar si profesionisti

Bancurile cu pescari sunt foarte raspandite. De multe ori se spune chiar ca un pescar se intoarce acasa cu ce a „pescuit” de la magazin, nu din balta sau rau. Daca ai acest hobby si vrei sa le dovedesti tuturor ca esti cel mai bun si ai capturi importante, inscrie-te in competitii! Pentru aceasta iti trebuie articole pescuit crap! Cumpara-le de la Ideal Fishing.

In oferta magazinului vei gasi: momeli, mulinete, lansete, agrafe, plute, nade, carlige, fire, echipament si multe altele. In afara de acestea, gasesti si diverse accesorii, precum: PVA, opritori, saci de cantarire si suporti, accesorii pentru nadit, mese de rulat Boilies etc. Achizitioneaza-le si foloseste-le! Sunt foarte potrivite si daca vrei sa le oferi cadou unui pescar, indiferent ca e amator sau profesionist. Spre exemplu, in oferta gasesti peste 150 de modele de lansete. Acestea sunt realizate din material carbon, in doua sau trei bucati, si permit inclusiv lansarea momelilor cu greutate mai mare.

Ai auzit vreodata de plumbi crap? Acestia au mai multe culori si forme si, bineinteles, sunt de mai multe feluri. In functie de preferinte, pescarii pot folosi: plumb cu ochet, plumbi cu vartej, plumb culisant etc.

Produsele sunt de foarte buna calitate, ele provenind de la nume importante in domeniu, cum ar fi: Kamasan, JRC, Pure Fishing, Royal, Starbaits, Shakespeare etc.

Ideal Fishing – magazin pentru pescari

Magazinul online se adreseaza tuturor celor pasionati de pescuit, oferta de produse fiind clasificata in urmatoarele categorii: pachete combo, pescuit la crap, pescuit stationar, pescuit la rapitor, pescuit la musca, pescuit la copca, sonare pescuit s.a.m.d. Indiferent ca esti amator sau profesionist, vrei sa te ocupi de un hobby sau chiar sa te pregatesti pentru competitii in domeniu, produsele oferite de Ideal Fishing sunt perfecte si raspund tuturor cerintelor. In cele cateva mii de lucruri sigur gasesti ceva pe placul tau.

Mai mult, daca vei fi tot timpul la curent cu oferta, este foarte posibil sa beneficiezi si de pachetele promotionale, sub forma de articole pescuit la crap, la musca ori in alte variante.

In afara de producatorii mentionati anterior, Ideal Fishing colaboreaza si cu: Arrow, Colmic, Cormoran, Daiwa, Gold Star, IF, Kamasaki, Hayabusa, Gamakatsu etc.

Pentru un pasionat al pescuitului nu exista un cadou mai potrivit decat cel cu articole pescuit la crap! Daca tatalui tau ii place sa pescuiasca si chiar sa organizeze competitii cu amicii, atunci asigura-te ca are dotarea necesara! Rasfoieste oferta din magazin online Ideal Fishing si cumpara-i tot ce isi doreste!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Magura Vulturului, nr. 85, Sector 2

Telefon: 0723.241.242, 0740.396.492

Anunțuri