Vrei sa fii pus la punct cu tot ce este mai nou in materie de sisteme de supraveghere? Ai auzit de camere de supraveghere solare pe care le-ai putea folosi ca o alternativa la camerele de supraveghere obisnuite? In cazul in care nu ai facut-o pana acum, cei de la Big IT Solutions iti pot oferi toate informatiile necesare cu privire la aceste dispozitive.

Aceste camere de supraveghere solare reprezinta un produs inovativ din moment ce functioneaza pe baza de energie solara captata in decursul fiecarei zile. Si tu poti dispune de aceste echipamente direct de la niste experti in domeniu: este vorba despre Big IT Solutions, o firma specializata in sisteme de securitate si protectie. Te gandesti sa le incerci si tu? O poti face oricand cu Big IT Solutions!

Care sunt caracteristicele unor camere de supraveghere solare?

Cu siguranta, niste camere de supraveghere solare reprezinta o investitie inspirata. O astfel de camera de supraveghere se poate incarca direct de la soare, dispunand de o minima autonomie de 48h. De asemenea, acest produs este echipat cu lentila performanta pentru o rezolutie excelenta atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi.

Ceea ce este cu totul si cu totul aparte cu privire la aceste camere are legatura cu posibilitatea de vizualizare: unele camere iti ofera posibilitatea de a fi mereu la curent cu ce se intampla in preajma casei tale sau a oricarei alte cladiri prin optiunea de vizualizare rapida pe telefonul mobil.

Totodata, trebuie sa mai iei in calcul faptul ca aceste camere de supraveghere video vin la pachet cu functie de detectie la miscare, alerta prin e-mail si transmiterea imaginilor prin FTP. In acest fel, se vor putea lua toate masurile necesare, in caz de nevoie: poti lua legatura si cu o firma de protectie si paza sau direct cu organele de politie pentru ca in momentul unui eveniment neplacut (tentativa de jaf, violenta, violare de domiciliu etc.) sa ajunga la locul cu pricina cat mai repede posibil.

In ceea ce priveste functionarea acestor camere de supraveghere video, trebuie sa iei in calcul faptul ca bateria are o durata de pana la 48h in lipsa soarelui. Apoi, daca temperaturile sunt mai mici de 26 de grade, bateria va rezista doar 7 zile, iar daca temparaturile vor depasi 33 de grade, bateria camerei va functiona in mod continuu.

Odata cu achizitionarea acestor camere de supraveghere video, tu vei putea dispune si de restul accesorilor pentru servicii de instalare si de punere in functiune in timpul cel mai scurt. Dar toate aceste operatiuni vor fi realizate de echipa furnizorului pe care il alegi pentru un plus de confort si siguranta. Alege sisteme de supraveghere pe masura nevoilor tale!

Stii de unde iti poti achizitiona camere de supraveghere solare?

Esti interesat de niste camere de supraveghere solare? Cei de la Big IT Solutions ti le pot furniza in timpul cel mai scurt. Aceasta companie are in vedere importarea si comercializarea de sisteme si echipamente de securitate atat pentru imobile cat si pentru bunuri. De acum iti va fi mult mai usor sa intri in posesia unor sisteme de supraveghere video, DVR, placi captura, camere de supraveghere, accesorii etc.

Intreaga gama cu produse poate fi accesata direct pe site-ul firmei, de unde se pot face si comenzi online mult mai simplu si mai usor. Pentru mai multe informatii, ia legatura cu cei de la Big IT Solutions! Siguranta si protectia ta iti sunt garantate de catre Big IT Solutions!

Big IT Solutions – si tu poti avea camere de supraveghere solare atunci cand iti doresti!

Reclame