Daca pana acum nu ati auzit de conceptul de centrale Liepsnele, atunci este cazul sa faceti cunostinta cu acestea. Centralele Liepsnele sunt concepute special pentru a fi instalate in cladiri care au deja prezent un sistem de incalzire care include calorifere sau boiler pentru incalzirea apei ce este folosita in scopuri casnice ori pentru incalzirea prin pardoseala. Cazanul functioneaza exclusiv in sistem deschis sau inchis, si mai multe detalii puteti afla numai accesand site-ul http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro.

Ce avantaje aveti optand pentru centrale Liepsnele de la http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro?

Centralele Liepsnele vor deveni cat de curand un trend in casele romanilor, de vreme ce sunt deja foarte laudate si apreciate de actualii cumparatori. Centralele Liepsnele au capacitati ce variaza intre 10KW pana la 40kW. In plus, centralele Liepsnele functioneaza cu mai multe tipuri de combustibili, precum deseuri de lemn, brichete de lemn, lemn brut sau carbune. Zona de incalzire a centralelor Liepsnele variaza de la 20 de metri patrati, putand acoperi pana la 400 de metri patrati. Cu centralele Liepsnele veti face automat economie de combustibil, un lucru foarte bun pentru “buzunarul” familiei dvs. In plus, centralele Liepsnele functioneaza 30 de ore, daca incarcati o singura data lemn, sau pana la 3-5 zile, la o incarcare de carbune. Fara condensare! Acesta este un alt principiu al centralelor Liepsnele, iar un alt avantaj este faptul ca acestea nu colecteaza rasina. De cate ori curatati pana acum cenusa? Va este greu sa numarati? Cu centralele Liepsnele nu va trebui sa o curatati decat de doua ori pe luna! In plus, primiti cinci ani garantie la centralele Liepsnele achizitionate, si 25 de ani de functionare fara nici cea mai mica problema. Centralele Liepsnele vin insotite de un certificat TUV si exista, pe site-ul http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro, mai multe modele de astfel de centrale. Centralele Liepsnele pentru uz casnic au la baza combustibil solid, cu caracteristici exceptionale ale produselor fabricate. Centralele Liepsnele insa nu sunt similare cazanelor clasice sau pe gazeificare, asadar exista reguli bine stabilite pentru instalarea cazanelor Liepsnele. Daca nu va descurcati, insa, nu ezitati sa cereti sfaturile specialistilor, si asigurati-va ca urmati toti pasii necesari prezentati pe site-ul http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro, la sectiunea instalare!

De ce centrale Liepsnele de la http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro?

Omul trebuie sa se incalzeasca, intr-un fel sau altul, in anotimpul rece. De ce sa nu alegeti o varianta mult mai economica, accesibila si eficienta pentru incalzirea locuintei dvs.? Centralele Liepsnele sunt concepute special pentru a va furniza caldura de care aveti nevoie, la costuri reduse. In fond, lemnul si carbunii sunt usor de gasit si de cumparat, iar o astfel de centrala Liepsnele poate reprezenta o alternativa grozava la metodele clasice de incalzire a locuintei! Intrati pe site-ul http://www.centrale-lemne-liepsnele.ro, alegeti modelul de centrale Liepsnele care vi s-ar potrivi, contactati echipa de specialisti pentru mai multe detalii, si achizitionati fara regrete aceste centrale rezistente si eficiente!

Reclame