denitrare apa

Nitratii exista in mod natural in natura, in sol, apa, plante si de cele mai multe ori in alimente. Aceasta acumulare a nitratilor este posibila datorita faptului ca se folosesc fertilizatoare excesive care au la baza azot din diferite surse precum agricultura, fermele de animale si in unele cazuri tratarea apei. Apa dar si solul sunt poluate primele.

Pentru a curata apa si a elimina nitratii se foloseste in proces o statie de denitrificare automata cu regenerare volumetrica. Aceasta statie este formata in principal dintr-un tanc cu rasina, un tanc cu saramura si un programator electronic.

Nitratii din apa reprezinta un pericol real pentru sanatatea oamenilor si in special pentru sugari. Moartea provocata din aceasta cauza se mai numeste si moartea albastra, datorita faptului ca oamenii se albastresc. Se recomanda evitarea consumarii apei cu nitrati, iar fierberea apei ridica nivelu de concentratie de nitrati si pericolul de intoxicare.

De ce sa denitram apa

Riscul este real, iar necesitatea denitrarii apei este cat se poate de necesitara. Consumarea de apa minerala,plata aduce pe langa avantaje si un pret foarte ridicat, asadar sunt cheltuiti foarte multi banii pe apa. Folosirea unei statii de denitrare aduce avantaje benefice si in acelasi timp si o economie la bani.

Avantajele denitrarii

Cel mai mare avantaj este acela de elimina riscul de imbolnavire, asadar sanatatea familiei tale este in siguranta. Un alt avantaj major este acela economic, daca folositi denitrarea, nu va mai fi nevoie sa cumparati apa imbuteliata deloc.

Un mare avantaj al sistemelor de denitrare este acela ca se pot curata foarte usor, iar regenerarea acestora se poate programa la intervale de apa regulate. Regenerarea este automata si consumul de sare este programat automat de catre microprocesorul incorporat.

Un alt avantaj al denitrarii este acela ca este foarte eficient si investitia este foarte bine sustinuta, aparatele de denitrare fiind realizate la cele mai bune standarde. Calitatea materialelor este foarte buna, avand o durata de functionare de pana la 10 ani daca sunt intretinute corect.

Denitratea apei de la robinet

Pentru uzul personal s-au creat filtrele de denitrare. Sunt perfecte pentru o casa cu un consum mediu de apa si evident continut de nitrati acceptabil. In acest proces de denitrare se retin nitratii intr-un loc special, asdar rezultatul este o apa pura, fara nitrati.

Folosirea denitrarii in propria locuinta aduce avantaje reale, avand un impact benefic asupra sanatatii, ferindu-va de actiunile nocive pe care nitratii din apa le pot provoca.

Denitrare online

Daca doriti sa folositi aceasta metoda de curatare a apei de nitrati pentru o viata mult mai buna si o economie la bani, puteti achizitiona usor si ieftin un filru de denitrare pentru acasa. Puteti achizitiona de pe site-ul www.tratarea-apei.ro cele mai bune sisteme de denitare si filtre, la preturi imbatabile, raport pret- calitate. Investitia este una foarte buna, avand avantajele enumerate mai sus dar si un motiv real, sanatatea.

Pentru a folosi aceasta metoda de curatare a apei, accesati site-ul de mai sus si alegeti-va produsul care vi se potriveste.

Reclame