Un pat fara asternuturi nu este pat! Paladin Store va ofera lenjerii de pat atat pentru camera copiilor, cat si pentru cei mari. Fie ca doriti sa schimbati infatisarea dormitorului, sau doriti sa va redecorati intregul dormitor pornind de la pat, gama noastra de lenjerii de pat este una variata, ce contine modele cu un design simplu, elegant si placut, sau pentru cei mici, personajele preferate din desenele animate Disney sunt cele care insufletesc articolele, asadar, indiferent de gusturi, dorinte si preferinte. Insa, cum despre gama noastra de lenjerii de pat puteti afla toate detaliile vizitandu-ne siteul, www.paladinstore.ro in cadrul acestui articol vom trata un subiect ce va fi de mare folos celor ce au probleme cu micro-organismele ce impart patul cu dumneavoastra.

De ce acarienii prefera patul si tot ceea ce inseamna lenjerii de pat

Acarienii sunt organisme, insecte de foarte mici dimensiuni ce apartin clasei de paianjeni. Acestia prefera zonele cu umezeala, in care exista reziduuri organice, piele, praf sebum, sau alte tipuri de materie organica. Deoarece in timpul noptii corpul uman isi regenereaza celulele pielii, acarienii prefera sa traiasca in lenjerii de pat, salteaua patului, dar si in covoare, draperii mai gorase. Bine inteles acestia pot fi gasiti si in alte zone ce indeplinesc conditiile pentru existenta acestora.

Acestia nu pot fi vazuti din cauza dimensiunilor mici, insa efectele prezentei lor sunt cele care ii dau de gol. In general, aceste creaturi sunt inofensive pentru om, insa exista cateva specii de acarieni ce pot cauza reactii alergice serioase. Asadar, cum puteti scapa de acesti vecini ai patului dar care pot fi si in lenjerii de pat?

Un somn mai bun si linistit in lenjerii de pat curate, fara acarieni

In primul rand, trebuie sa cunoasteti faptul ca in cazul in care aveti lenjerii de pat din material sintetic, partial sau total acestea trebuiesc schimbate. La noi, veti gasi lenjerii de pat din bumbac 100%, asadar, va puteti orienta catre acestea. Spunem acest lucru deoarece primul pas pentru a scapa de acarieni este sa spalati bine lenjeria la o temperatura cat mai mare. De asemenea, slateaua patului trebuie desinfectata repetate ori folosind produse specifice ce contin clor sau alte substante cu efecte similare.

Deoarece unele lenjerii de pat nu pot fi desinfectate cu ajutorul substantelor pe baza de clor, va puteti orienta catre alte produse pentru eliminarea acestora. De asemenea, puteti repeta procedura de spalare la temperaturi mari, pentru o perioada de circa o luna.

In cazul in care considerati ca pasii de mai sus nu ofera rezultatele dorite, puteti schimba tot ceea ce inseamna lenjerii de pat, iar daca tot ati ales aceasta optiune, puteti incerca chiar si o redecorare a dormitorului. Astfel, veti da un nou suflu camerei, asortand lenjeria de pat cu elementele cromatice ale dormitorului. Insa despre lenjerii de pat si idei pentru un dormitor mai elegant si placut, vom discuta intr-un articol viitor.

Paladin Store va asteapta si cu alte produse inafara de lenjerii de pat. Pe siteul nostru veti putea gasi atat mobilier pictat manual, cat si produse din cristal, cum ar fi paharele si sticlele elegante pentru whisky sau cogniac. Va asteptam cu drag!

Anunțuri