Deschide-ti o afacere in domeniul agricol. Cumpara doua-trei tractoare, angajeaza cativa oameni si apuca-te de treaba. Intrucat acum e toamna, ai nevoie de masina de scos cartofi, de bena basculabila si de pluguri pentru arat. Acestea si multe altele pot fi achizitionate din oferta accesorii tractor, din magazin online gradinarul-gospodar.ro!

Accesorii tractor pentru mici intreprinzatori

Ca sa fii solicitat tot timpul, este necesar sa ai in curte o gama variata de accesorii tractor. Pentru primavara iti trebuie bena, plug, grapa, rarita, lama de nivelat, semanatoare si freze rotative. Vara ai nevoie de cositoare si fertilizatoare. Toamna sunt necesare accesorii tractor care sa te ajute sa strangi recolta. Pe acestea toate si multe altele le poti achizitiona din oferta accesorii tractor de pe site-ul gradinarul-gospodar.ro.

Comanda accesorii tractor! Iata de ce!

Doar pentru ca ti-ai cumparat unul sau mai multe tractoare nu este suficient nici ca sa iti castigi painea din munca proprie, nici ca sa-ti deschizi o mica afacere in domeniu. Ai nevoie si de accesorii tractor. Iata de ce:

– odata achizitionate, le ai la indemana tot timpul;

– nu trebuie sa le imprumuti de la nimeni si nici sa tocmesti pe cineva pentru a-ti ara sau discui pamantul;

– iti poti lucra loturile asa cum doresti, fara sa depinzi de cineva anume.

Despre accesorii tractor trebuie spus ca:

– nu costa mult;

– au o putere cuprinsa intre 10 si 70 CP;

– in oferta se gasesc mai multe modele de accesorii tractor;

– se aleg in functie de necesitatile si conditiile clientului. Daca nu esti foarte priceput in acest domeniu, solicita ajutor de specialitate de la reprezentantii magazinului online;

– in eventualitatea in care e nevoie, pot fi verificate si reparate prin intermediul Majar Service si Villager Service.

Cum lucrezi cu accesorii tractor?

In primul rand, ca sa te apuci de cultivat o suprafata arabila, ai nevoie de tractor. Daca l-ai achizitionat deja, urmeaza partea cu accesorii tractor. Este vorba despre: bena, plug, grapa, masina de scos cartofi, semanatoare, balotiera s.a.m.d. Cum lucrezi cu ele? Simplu!

Primavara si toamna, in functie de ce anume vrei sa pui in pamant, e necesar sa ari solul, deci iti trebuie plug. Primavara, dupa topirea zapezii, inainte de semanat, pamantul trebuie sa fie maruntit cu ajutorul unui disc sau cu o grapa. Urmeaza imprastierea uniforma a semintelor, folosind o semanatoare. Ca sa obtii o recolta cat mai buna, trebuie sa asiguri fertilizarea solului. Daca ai fanet, cam o data pe luna pui in functiune cositoarea. Toamna aduci recolta acasa folosind bena si scoti cartofii cu masina speciala sau cu plugul.

Acestea sunt doar cateva date despre accesorii tractor! Vrei sa afli mai multe informatii? Rasfoieste oferta de pe gradinarul-gospodar.ro!

Achizitioneaza cele mai eficiente accesorii tractor de pe piata! Da comanda de absolut tot ce iti trebuie din oferta gradinarul-gospodar.ro! Preturile sunt accesibile, iar produsele se gasesc in numar considerabil. Potrivit informatiilor de pe site, livrarea comenzii are loc in doar 24 de ore de la plasarea ei.

Date de contact

Adresa: Urziceni, str. Perilor, nr. 11

Telefon: 0735.185.081

Reclame