masini de spalat vase

Atunci cand faceti parte dintr-o familie numeroasa si gandul spalarii vaselor dupa fiecare masa va da multe batai de cap, trebuie sa stiti ca aveti la indemana varianta achizitionarii unei masini de spalat vase de la www.bricomix.ro, care fara indoila va face treaba in locul dumneavoastra.

Avantajul folosirii unei masini de spalat vase

Conform producatorilor si inginerilor care le-au proiectat si testat, orice model de masini de spalat vase ati alege, veti observa ca datorita acestor electrocasnice, consumul de apa va fi mult mai mic decat in cazul spalarii manuale, consumul de energie va fi si el mai mic, la modul ca apa calda pentru spalatul manual a fost incalzita intr-un anumit fel si, nu in ultimul rand, timpul pe care il pierdeati spaland manual, vasele, datorita unei masini de spalat vase, il veti putea petrece alaturi de familie.

Chiar daca exista anumiti sceptici care sunt de parere ca aceste masini de spalat vase sunt inutile si consuma mai multe resurse decat in cazul spalarii manuale a vaselor, nu trebuie sa ii luati in seama. La o familie cu un consum normal de mancare si mese regulate, spalarea mauala a vaselor se intampla de cel putin trei ori pe parcursul unei zile. Conform unor statistici, per total aceste spalari manuale au nevoie de aproximativ 60 de litri de apa. In aceleasi conditii s-a dovedit ca aceste masini de spalat vase au nevoie doare de 40 sau 45 de litri de apa pentru a spala acelasi numar de vase, si ca atare pe langa faptul ca reprezinta o solutie moderna pentru spalatul vaselor, pot fi considerate si o buna metoda de a face economii, pe un termen mai lung.

Tipuri de masini de spalat vase si principiul  lor de functionare

Ca si in cazul unei masini de spalat rufe si la modelele de masini de spalat vase, trebuie sa se realizeze racordarea la apa cu ajutorul unui furtun de alimentare. In timpul spalarii  realizate cu ajutorul unei masini de spalat vase, apa este incalzita pana la temperatura de spalare, dupa care aceasta este directionata cu ajutorul unei pompe, catre bratele de spalare.

De asemenea, aceste masini de spalat vase, mai dispun si de o pompa de golire, care in momentul in care programul de spalare setat de dumneavoastra a ajuns la sfarsit, elimina toata apa murdara care a ramas in interiorul masinii.

Daca ar fi sa facem o clasificare a acestor electrocasnice, le-am putea imparti in masini de spalat vase independente si incorporabile. Modelele incorporabile prezinta avantajul ca, in functie de dorinte si necesitati, se pot monta complet in cadrul mobilierului de bucatarie, sau doar partial. Cand spunem partial, ne referim la montarea unei masini de spalat vase sub blatul de bucatarie, fara  sa ii acopriti partea frontala.

Tinand cont ca in timpul unei spalari, nu este nevoie sa modificati programul de spalare pe care l-ati setat initial, specialistii in design interior sunt de parere ca, pentru o imagine placuta a bucatariei, sa mizati pe masini de spalat vase complet incorporabile.

Anunțuri